Libnet.ro
UNICEF

20:31

Cele mai frumoase locuri din Lituania. Orase medievale, parcuri naturale si dealuri ciudate, pline de legende

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri din Lituania. Orase medievale, parcuri naturale si dealuri ciudate, pline de legende

Cele mai frumoase locuri din Lituania. Capitala tarii, Vilnius, Dealul Crucilor si statiunea Druskininkai se numara printre cele mai frumoase locuri din Lituania. Aceasta tara are numeroase obiective turistice deosebite, de la orase si castele medievale la parcuri naturale superbe si centre de tratament balnear. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Islanda

Cele mai frumoase locuri din Islanda. Cu o suprafata de circa 100. 000 de kilometri patrati si cu putin peste 300. 000 de locuitori, Islanda e o destinatie din ce in ce mai cautata de turistii din toata lumea. Mica insula situata aproape de Cercul Polar ofera forme de relief spectaculoase, dar are si o capitala plina de obiective culturale.

Cele mai frumoase locuri din Finlanda

Finlanda, denumita si tara celor o mie de lacuri, este situata in nordul Europei si are iesire la Marea Baltica prin intermediul Golfului Botnic la vest si a Golfului Finic la sud. Aceasta tara, disputata de-a lungul secolelor de Suedia si de Imperiul Rus pana la proclamarea independentei in 1917, atrage numerosi turisti datorita istoriei framantate, bogatiei culturale si peisajelor sale superbe.

Rochii de mireasa: cele mai frumoase in toamna lui 2015

Daca vreti sa purtati in ziua cea mare o rochie de mireasa superba, altfel decat gasiti la targurile din Romania, si aveti si buget pentru acest lucru, iata cateva exemple de rochii de mireasa, cele mai frumoase in toamna lui 2015.

FOTO: Cum arata femeia cu cele mai lungi picioare din Statele Unite

Un model american, in varsta de 26 de ani, a fost desemnata femeia cu cele mai lungi picioare din Statele Unite ale Amercii. Astfel, picioarele lui Lauren Williams masoara 124 de centimetri.

Mustang este masina sport cu cele mai mari vanzari din lume, in primul semestru

Modelul Ford Mustang, o masina sport, a avut cele mai mari vanzari din lume in prima jumatate a anului, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Cum arata femeia cu cele mai lungi picioare din SUA. Masoara 1,24 de metri si atrag toate privirile

N-am banuit niciodata ca voi fi in centrul atentiei. Este declaratia lui Lauren Williams, tanara cu cele mai lungi picioare din America. Au nu mai putin de 1,24 de metri. Lauren, in varsta de 26 de ani,.

Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015 sunt expuse, in perioada 7 - 16 septembrie, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

FOTO: Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bun fotografiile din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015, vor fi expuse la Muzeul Taranului Roman MTR), in perioada 7-16 septembrie.

Orasul cu cele mai scumpe apartamente din tara

Apartamentele din Cluj Napoca au devenit in luna august cele mai scumpe din tara, devansadu-le pe cele din Bucuresti, dupa o crestere anuala a pretului solicitat de 11%, potrivi unui studiu, care arata.

Cum s-au destramat cele mai frumoase cupluri de la Hollywood

Sa pastrezi iubirea pana la adanci batraneti este o incercare grea pana si in lumea perfecta a Hollywood-ului. Multe cupluri isi declara dragoste eterna inca din primele zile de relatie, dar putine sunt cele care trec testul timpului. Motivele din spatele despartirilor variaza, trecand de la infidelitate la diverse dependente care il supara pe celalalt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )