Libnet.ro
UNICEF

16:15

Los Vivancos, fratii cu cele mai rapide picioare, vin in Romania cu un nou spectacol de flamenco

Adevărul Adevărul,
Los Vivancos, fratii cu cele mai rapide picioare, vin in Romania cu un nou spectacol de flamenco

Los Vivancos, una dintre cele mai indragite trupe de dansatori de flamenco din lume, vor aduce la Bucuresti, pe 22 decmebrie, la Sala Palatului, una dintre cele mai spectaculoase productii artistice din portofoliu, Best of Los Vivancos. continuă pe Adevărul

FOTO: Cum arata femeia cu cele mai lungi picioare din Statele Unite

Un model american, in varsta de 26 de ani, a fost desemnata femeia cu cele mai lungi picioare din Statele Unite ale Amercii. Astfel, picioarele lui Lauren Williams masoara 124 de centimetri.

Cum arata femeia cu cele mai lungi picioare din SUA. Masoara 1,24 de metri si atrag toate privirile

N-am banuit niciodata ca voi fi in centrul atentiei. Este declaratia lui Lauren Williams, tanara cu cele mai lungi picioare din America. Au nu mai putin de 1,24 de metri. Lauren, in varsta de 26 de ani,.

Cele mai frumoase locuri din Letonia si Estonia. Destinatii europene pitoresti, care ofera tot ce isi poate dori un turist

Cele mai frumoase locuri din Letonia si Estonia. Estonia si Letonia se numara printre cele mai frumoase destinatii europene, care incep sa fie descoperite si de turistii romani. Au orase vechi superbe, castele medievale, parcuri naturale salbatice si plaje izolate.

Cele mai frumoase locuri din Lituania. Orase medievale, parcuri naturale si dealuri ciudate, pline de legende

Cele mai frumoase locuri din Lituania. Capitala tarii, Vilnius, Dealul Crucilor si statiunea Druskininkai se numara printre cele mai frumoase locuri din Lituania. Aceasta tara are numeroase obiective turistice deosebite, de la orase si castele medievale la parcuri naturale superbe si centre de tratament balnear.

Cele mai inalte si mai impresionante statui din lume

De la statuia lui Hristos Mantuitorul din Rio de Janeiro si pana la Statuia Libertatii sau chiar statuia cu chipul lui Decebal de pe Dunare, iata care sunt cele mai inalte si mai impresionante statui din lume.

Romania, una din cele mai atractive piete pentru investitori

Romania ramane una din cele mai atractive piete pentru investitori, urcand cu o pozitie in topul Deloitte Central Europe Top 500, pe locul al patrulea, dupa ce numarul companiilor romanesti din clasament a.

Romania a incasat din exporturile pe primele 7 luni 32 miliarde de euro, achitand insa importuri de 36 de miliarde de euro. Bucuresti, Arges si Timis sunt judetele cu cele mai mari exporturi

In primele 7 luni ale anului, Romania a inregistrat un nou record in privinta exporturilor, acestea depasind 32 de miliarde de euro, importurile fiind insa mai mari, respectiv 36 de miliarde de euro. Diferenta dintre ceea ce vindem la export si ceea ce incasam din exporturi, deficitul comercial adica, a fost de 3,9 miliarde de euro, mai mare cu 561,0 milioane euro decat cel inregistrat din primele 7 luni ale anului trecut. Bucuresti, Arges si Timis sunt judetele care acopera cele mai mari exporturi. Cat priveste cei mai mari importatori, acestia sunt Bucuresti, Ilfov si Timis, potrivit datelor din biletinul statistuc al judetelelor, publicat de INS.

Cele mai mari greseli pe care le fac femeile la intalniri si in relatii

Cand este vorba despre intalniri romantice, greselile sunt inevitabile, singurul lucru bun din acestea este ceea ce inveti din ele astfel incat viitoarele relatii sa fie mai bune. Iata cele mai mari greseli pe.

Mustang este masina sport cu cele mai mari vanzari din lume, in primul semestru

Modelul Ford Mustang, o masina sport, a avut cele mai mari vanzari din lume in prima jumatate a anului, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Orasul cu cele mai scumpe apartamente din tara

Apartamentele din Cluj Napoca au devenit in luna august cele mai scumpe din tara, devansadu-le pe cele din Bucuresti, dupa o crestere anuala a pretului solicitat de 11%, potrivi unui studiu, care arata.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )