Libnet.ro
UNICEF

07:30

Romania - Ungaria 2014, FRF s-a zgarcit: Steagurile de hartie ale lui Burleanu

Online Sport Online Sport,
Romania - Ungaria 2014, FRF s-a zgarcit: Steagurile de hartie ale lui Burleanu

Cu ocazia meciului Romania - Ungaria din 2014, organizat de FRF sub conducerea lui Razvan Burleanu s-a putut face o comparatie cu cel din 2013, atunci cand Mircea Sandu era pe ultima suta de metri la Federatie. continuă pe Online Sport

Partida Romania - Ungaria: 20 de suporteri au primit interdictie pe stadioane pentru perioade cuprinse intre sase luni si un an

Douazeci de suporteri romani au fost sanctionati contraventional dupa incidentele de la meciul Romania-Ungaria si au primit interdictie pe stadioane pentru o perioada de la sase luni la un an, informeaza Jandarmeria Romana, potrivit mediafax. Autoritatile precizeaza ca totalul amenzilor date fanilor este de 18. 000 de lei.

Meciul Romania-Ungaria: 46 de persoane au primit asistenta medicala

Patruzeci si sase de persoane au avut nevoie de asistenta medicala inainte si in timpul meciului Romania - Ungaria, scor 1-1, disputat pe Arena Nationala, in preliminariile Euro-2016, a declarat Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti, scrie.

Meciul Romania-Ungaria: 20 de suporteri au interzis pe stadioane intre sase luni si un an

Douazeci de suporteri romani au fost sanctionati contraventional dupa incidentele de la meciul Romania-Ungaria si au primit interdictie pe stadioane pentru o perioada de la sase luni la un an, informeaza.

Sanctiuni dupa meciul Romania - Ungaria

Incidentele de la meciul Romania - Ungaria nu au ramas nesanctionate. Mai exact, conform jandarmeriei, circa 50 de persoane au fost identificate si 30 dintre acestea sanctionate. in urma luptelor din.

Aproape 30 de suporteri romani, audiati in urma incidentelor de la meciul Romania - Ungaria. 46 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Aproape 30 de suporteri romani au fost dusi la sectiile de politie pentru a fi audiati, in urma incidentelor petrecute cu ocazia meciului de fotbal Romania Ungaria care s-a terminat 1-1. De asemenea, 46 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala.

30 de suporteri romani, dusi la politie dupa meciul Romania-Ungaria: Alti 5 au primit interdictie pe stadion, iar 46 au primit ingrijiri medicale

A fost egal pe teren, iar in tribune au fost incidente. Meciul Romania-Ungaria s-a lasat cu imbranceli intre jucatori, iar fanii au aruncat cu petarde si fumigene dintr-o parte in alta a stadionului, inca de.

FORUM Romania - Ungaria

Comentati pe subiectul meciului Romania - Ungaria, pe Forumul onlinesport. ro. Peste 300 de mesaje s-au scris despre aceasta partida.

Romania-Ungaria, echipele de start. Rusescu si Sanmartean titulari

Vedeti mai jos echipele de start la meciul Romania-Ungaria din preliminariile EURO 2016. Partida este live text pe Onlinesport. ro de la ora 19:00.

Romania-Ungaria, echipele de start. Rusescu titular

Vedeti mai jos echipele de start la meciul Romania-Ungaria din preliminariile EURO 2016. Partida este live text pe Onlinesport. ro de la ora 19:00.

Partida Romania-Ungaria: Suporterii unguri, intampinati de jandarmi in Gara Baneasa. Acestia vor fi dusi cu 15 autobuze RATB direct la stadion

Trenul in care se afla cei circa 800 de suporterii maghiari care vin in Capitala pentru meciul Romania-Ungaria de sambata seara a ajuns in jurul orei 13:30 in Gara Baneasa, urmand ca microbistii sa fie dusi direct la stadion, cu 15 autobuze ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB). Suporterii au fost intampinati pe peron de reprezentanti ai Jandarmeriei, reiese din imaginile difuzate de B1TV, iar un elicopter MAI survoleaza zona.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )