Libnet.ro
UNICEF

17:45

Romania vrea sa intre Cartea Recordurilor, adunand cei mai multi participanti la un curs de resuscitare

România Liberă România Liberă,
Romania vrea sa intre Cartea Recordurilor, adunand cei mai multi participanti la un curs de resuscitare

Romania ar putea intra in Cartea Recordurilor pentru organizarea celui mai mare curs de resuscitare din lume, la care vor participa minimum 11. 900 de persoane. continuă pe România Liberă

Alerta epidemiologica pentru boala Lyme, in Sibiu: Copiii intre 5-9 ani, cei mai afectati

Directia de Sanatate Publica Sibiu a lansat, luni, alerta epidemiologica pentru boala Lyme, numita si borelioza, dupa ce, in 2015, numarul persoanelor care au fost intepate de capusa s-a.

EXCLUSIV Romania vrea o brigada multinationala NATO pe teritoriul sau. Mihnea Motoc, ministrul Apararii, anunta noi achizitii pentru armata: transportoare blindate, corvete si inca o escadrila de avioane F16. INTERVIU VIDEO

Romania vrea ca NATO sa aprobe la summitul din iulie din Varsovia o prezenta rotationala in Romania de nivel brigada multinationala, precum si o flota aliata comuna la Marea Neagra numita insa din ratiuni diplomatice cooperare intarita) la care sa participe si nave ucrainene ori georgiene, a spus intr-un interviu pentru HotNews. ro ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc. Motoc a anuntat si inceperea unor noi programe de inzestrare a armatei cu transportoare blindate primele ar putea fi cumparate chiar in 2016), corvete multifunctionale pentru fortele navale si o noua escadrila de avioane F16. Citeste in articol interviul integral si vezi VIDEO cu cele mai importante declaratii.

Sexgate rusesc: Unul dintre cei mai mari rivali ai lui Vladimir Putin, filmat in timpul unei partide de sex cu o activista (VIDEO)

Santaj la nivel inalt in politica din Rusia. Unul dintre cei mai duri rivali ai presedintelui Vladimir Putin a fost filmat in timp ce se afla in ipostaze intime cu amanta sa, o activista.

Top cinci cei mai buni antrenori romani din Liga 1 in acest sezon

Antrenorii, la fel ca jucatorii, traverseaza int-un sezon perioade faste sau mai putin inspirate. intr-un top 5 al celor mai in forma antrenori din Liga I in acest sezon figureaza nume precum Marius Sumudica, Laurentiu Reghecampf sau Gica Hagi.

Angajari in Politia Buzau, din randul civililor. Cei mai multi candidati opteaza pentru postul rural Vadu Pasii

Peste 200 de buzoieni si-au depus dosarele pentru concursul de angajare in Politie, in primele doua zile de inscrieri. Aglomeratie in fata Clubului Politistilor a fost si astazi, in cea de-a treia zi in care cei care doresc sa ajunga agenti de ordine publica in cadrul IPJ pot depune actele necesare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )