Libnet.ro
UNICEF

21:15

Romania-Austria, 3-2, in Liga Natiunilor. Tricolorii au deschis scorul in minutul 3

B1 B1,
Romania-Austria, 3-2, in Liga Natiunilor. Tricolorii au deschis scorul in minutul 3

Romania a invins, luni, Austria, scor 3-2, in meciul disputat inetapa a doua a fazei grupelorLigii Natiunilor. Scorul a fost deschis de tricolori in minutul 3 de atacantul Denis Alibec, care a. continuă pe B1

Live Video. Austria Romania 2-3, in Liga Natiunilor. Tricolorii conduc la Klagenfurt! Alibec, Grigore si Maxim au marcat pentru prima victorie a lui Radoi

Min. 90: Sutul lui Stanciu este retinut de portarul austriecilor. Min. 81: GOL Austria! 2-3. Gazdele reduc din handicap dupa reusita lui Onisiwo, cu o lovitura de cap. Min. 79: Sutul lui Grealish este deviat in corner. Min. 70: GOOOOOOL Romania!!! 3-1 pentru tricolori la Klagenfurt, contra Austriei. Maxim a marcat cu un lob spectaculos.

Romania continua aventura in Liga Natiunilor. Ce schimbari ar pregati Mirel Radoi pentru duelul cu Austria, dupa remiza cu gust amar in compania Irlandei de Nord

Echipa nationala de fotbal a Romaniei se pregateste de a doua partida din Liga Natiunilor. La al doilea meci cu Mirel Radoi in postura de selectioner, tricolorii vor infrunta Austria, luni, ora 21:45, pe.

Liga Natiunilor, competitia care poate duce Romania la Cupa Mondiala din 2022. Toate calculele hartiei!

Romania se afla in fata unui nou inceput din toate punctele de vedere. Un nou selectioner pe banca tehnica, o noua editie de Liga Natiunilor, una la finalul careia putem fi mai aproape de turneul final di Qatar.

VIDEO Liga Natiunilor: Bosnia, surpriza serii in deplasarea cu Italia - Rezultatele zilei

Bosnia-Hertegovina a oferit surpriza zilei in meciurile din Liga Natiunilor, dupa ce a remizat, scor 1-1, in deplasarea contra Italiei. Olanda a trecut la limita de Polonia 1-0), iar Cehia s-a impus in Slovacia cu 3-1. intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei.

Romania vibreaza din nou alaturi de tricolori: De ce Liga Natiunilor are o miza uriasa

Pe Arena Nationala, pe un stadion gol, Romania intalneste, diseara ora 21. 45, Pro TV), Irlanda de Nord, in primul meci al noii editii din Liga Natiunilor.

VIDEO Liga Natiunilor: Germania vs Spania 1-1 Ibericii au egalat in minutul 90+6 (Rezultatele serii)

Germania si Spania au debutat cu o remiza in grupele Ligii Natiunilor, scor 1-1, intr-un meci in care oaspetii au egalat in prelungiri. Tot in prima etapa, Ucraina a invins Elvetia, Turcia a pierdut in fata Ungariei, iar Rusia s-a impus in fata Serbiei.

Rezultate din Liga Natiunilor. Spania salveaza in extremis remiza in Germania!

Fostele campioane mondiale Germania si Spania au remizat, scor 1-1, in prima etapa din noua editie a Ligii Natiunilor.

Liga Natiunilor: Romania vs Irlanda de Nord (21:45) Mirel Radoi debuteaza pe banca nationalei

Echipa Nationala a Romaniei, pregatita de Mirel Radoi, va debuta, vineri, de la ora 21:45, in Grupa 1 din Liga B a Ligii Natiunilor, in fata Irlandei de Nord. Partida urmeaza sa se dispute pe Arena Nationala, va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )