Libnet.ro
UNICEF

20:45

Liga Natiunilor, competitia care poate duce Romania la Cupa Mondiala din 2022. Toate calculele hartiei!

Online Sport Online Sport,
Liga Natiunilor, competitia care poate duce Romania la Cupa Mondiala din 2022. Toate calculele hartiei!

Romania se afla in fata unui nou inceput din toate punctele de vedere. Un nou selectioner pe banca tehnica, o noua editie de Liga Natiunilor, una la finalul careia putem fi mai aproape de turneul final di Qatar. continuă pe Online Sport

S-au speriat de Romania! Jurnalistii nord-irlandezi si-au anulat calatoria la Bucuresti

Peste 20 de jurnalisti acreditati ar fi trebuit sa soseasca la Bucuresti pentru meciul dintre Romania si Irlanda de Nord din Liga Natiunilor.

Romania vibreaza din nou alaturi de tricolori: De ce Liga Natiunilor are o miza uriasa

Pe Arena Nationala, pe un stadion gol, Romania intalneste, diseara ora 21. 45, Pro TV), Irlanda de Nord, in primul meci al noii editii din Liga Natiunilor.

Mirel Radoi, inaintea debutului in Liga Natiunilor: Suntem intr-o mare dilema cu privire la primul 11

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca primele doua partide din Liga Natiunilor sunt foarte importante si ca jucatorii din lot, prin felul in care s-au antrenat, i-au ingreunat alegerea unui prim 11. El a mentionat ca nu este exclus ca la partidele urmatoare din lot sa faca parte si Mario Camora.

Energia care poate eradica saracia pe planeta a fost descoperita! De ce poporul nu are acces la ea

Misterul celui mai mare inventator, Nikola Tesla, persista si astazi, fiind considerat un adevarat vizionar, iar inventiile sale mult inaintea timpului sau. Cu toate astea, chiar daca s-au descoperit multe din cercetarile sale, oamenii de stiinta de astazi, cu toata tehnologia la indemana, nu au putut recrea mediile vizionare create de Tesla. Energia care poate .

Ludovic Orban: Nicusor Dan e singurul care poate bate candidatul PSD, iubeste Bucurestiul, are solutii si sustinerea celor mai serioase partide (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, este singurul care poate invinge reprezentantul PSD, Gabriela Firea, si este singurul care are solutii.

Ingredientul din natura care poate distruge celulele cancerului de san. Cercetatorii au facut descoperirea acum

In cadrul unui studiu recent, publicat in jurnalul Nature Precision Oncology, a fost analizat un ingredient din natura cu scopul de a cerceta proprietatile anticancerigene ale acestuia. S-a dovedit remarcabil de eficient. Studiu 124; Ingredient din natura care poate distruge celulele cancerului de san Veninul obtinut de la albinele europene s-a dovedit benefic in distrugerea .

Liga Natiunilor: Romania vs Irlanda de Nord (21:45) Mirel Radoi debuteaza pe banca nationalei

Echipa Nationala a Romaniei, pregatita de Mirel Radoi, va debuta, vineri, de la ora 21:45, in Grupa 1 din Liga B a Ligii Natiunilor, in fata Irlandei de Nord. Partida urmeaza sa se dispute pe Arena Nationala, va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Rezultate din Liga Natiunilor. Spania salveaza in extremis remiza in Germania!

Fostele campioane mondiale Germania si Spania au remizat, scor 1-1, in prima etapa din noua editie a Ligii Natiunilor.

VIDEO Liga Natiunilor: Germania vs Spania 1-1 Ibericii au egalat in minutul 90+6 (Rezultatele serii)

Germania si Spania au debutat cu o remiza in grupele Ligii Natiunilor, scor 1-1, intr-un meci in care oaspetii au egalat in prelungiri. Tot in prima etapa, Ucraina a invins Elvetia, Turcia a pierdut in fata Ungariei, iar Rusia s-a impus in fata Serbiei.

Pielea artificiala care poate simti durerea tocmai a fost creata. La ce va fi utila?

Cercetatorii au creat o piele artificiala care este capabila sa reactioneze la durere la fel ca pielea umana reala. Scopul este imbunatatirea proteticii, permiterea unor alternative mai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )