Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romanian Music Awards 2014: Smiley, cel mai nominalizat muzician, Jean Sean, invitatul special al serii

Adevărul Adevărul,
Romanian Music Awards 2014: Smiley, cel mai nominalizat muzician, Jean Sean, invitatul special al serii

Gala Romanian Music Awards 2014 va avea loc in aceasta seara in Piata Sfatului din Brasov, de la ora 20:00. Smiley poate fi marele castigator, artistul fiind nominalizat la sapte categorii, fiind urmat de Andra cu patru. Invitatul special al show-ului va fi Jean Sean care va prezenta piesa in colaborare cu Antonia. Evenimentul va fi transmis in direct atat pe Music Channel Romania si Ungaria, cat si in tarile balcanice. continuă pe Adevărul

Romanian Music Awards in Piata Sfatului din Brasov

Cel mai mare eveniment al muzicii romanesti este vineri 12 septembrie de la ora 19. 00 la Brasov. Vedetele muzicii autohtone vor defila pe covorul rosu si vor sustine recitaluri incendiare. Cei mai buni artisti ai anului vor fi premiati.

Sore si Adrian Sina vor prezenta Media Music Awards 2014

Editia din acest an a galei Media Music Awards, ce va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu, va fi prezentata de Sore si Adrian Sina. Este pentru prima data cand cei doi artisti apar impreuna pe scena in ipostaza de gazde ale unei ceremonii de acest gen.

FAO: Preturile produselor alimentare din august, la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial, elaborat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a coborat in luna august 2014 la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care vremea buna a condus la o supraoferta de cereale, iar importurile de lactate au incetinit, transmite Reuters.

Sore si Adrian Sina prezinta Media Music Awards pe 18 septembrie la Sibiu!

Dupa o lunga perioada de suspans, in care toata lumea s-a intrebat cine vor fi prezentatorii editiei din acest an a galei Media Music Awards, iata ca anuntul a fost facut astazi: cei doi prezentatori ai marelui eveniment musical de la Sibiu sunt Sore si Adrian Sina!.

Corina Cretu a primit cel mai supervizat portofoliu

Candidatul desemnat de Guvernul Ponta pentru pozitia de comisar european din partea Romaniei va ocupa mult-ravnitul portofoliu al Politicilor Regionale, in administrarea caruia se afla o treime din bugetul pentru exercitiul bugetar 2014-2020. Pretul pentru aceasta desemnare va fi ca domeniul doamnei Cretu va fi cel mai supervizat intr-o Comisie care va include, in premiera, sapte super-comisari.

Forbes: Putin, cel mai puternic rus de la Stalin incoace. il face pe Obama sa para un copil

Barack Obama s-a dovedit un presedinte indecis, care nu inspira nici respect din partea aliatilor si nici teama in randul dusmanilor sai. in schimb, Putin a devenit cel mai important rus de la Stalin incoace,.

Klaus Iohannis: PNL este compatibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri, ca partidul sau este comptibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European, in randurile caruia a intrat joi, relateaza Agerpres. Salut decizia PPE de a.

Metroul din Drumul Taberei, in ritm de melc: o neintelegere intre Metrorex si constructori ar putea bloca cel mai mare proiect de infrastructura din Bucuresti

Proiectul magistralei de metrou Eroilor - Drumul Taberei ar putea fi blocat din cauza unor neintelegeri contractuale dintre Metrorex si constructor. Mai exact, firma Astaldi cere in plus pentru executarea lucrarilor peste 45 milioane de euro fata de valoarea stabilita prin contract in 2011 - 266 milioane euro, dupa a declarat directorul general Metrorex, Aurel Radu, pentru HotNews. ro. Acesta a explicat ca Astaldi vrea suplimentarea de fonduri pentru ca a executat peretii mulati mai grosi si au intrat mai multe materiale. In semn de nemultumire, constructorul si-a retras o mare parte din echipa de pe teren, lucrandu-se la capacitate de doar 35%, potrivit oficialilor Metrorex. Oficialii Astaldi nu au raspuns pana la ora publicarii articolului la intrebarile adresate de HotNews. ro, dar directorul Metrorex, Aurel Radu, a declarat pentru HotNews ca negociaza cu Astaldi aceasta majorare si spera ca in cel mai scurt timp constructorul va lucra la capacitate maxima pe santier.

Nascut, crescut si evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord

Shin Dong-hyuk, singurul nord-coreean care s-a nascut, a crescut si a evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord, a povestit, joi, la un colegiu din Buzau, despre ororile traite in cei 24 de ani petrecuti in lagar. Tanarul, aflat pentru prima data in Romania, a spus ca a evadat macinat de foame, din dorinta de a avea burta plina, noteaza Mediafax.

Cel mai scump joc video produce primul miliard de dolari in cateva zile. Destiny a depasit si filmul Avatar

Compania Activision are un nou succes in gradina proprie. Se numeste Destiny si este cel mai scump titlu de entertainment, depasind in cost de productie si filmul Avatar. A costat peste 500 de milioane de dolari si se asteapta sa aduca peste un miliard de dolari profit in cateva zile.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )