Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romania-Suedia EURO 2020. Metrorex, anunt important pentru suporterii care merg pe stadion

Antena3 Antena3,
Romania-Suedia EURO 2020. Metrorex, anunt important pentru suporterii care merg pe stadion

Romania-Suedia EURO 2020 Circulatia trenurilor de metrou va fi prelungita vineri cu o ora, ca urmare a desfasurarii partidei de fotbal dintre selectionatele Romaniei si Suediei, conform unui comunicat Metrorex. continuă pe Antena3

Noul director Metrorex, anunt important pentru bucuresteni! Cand va fi, de fapt, gata metroul din Drumul Taberei

Noul director general al Metrorex anunta ca lucrarile la magistrala de metrou din Drumul Taberei vor fi gata abia in a doua jumatate a anului 2020, in acest moment fiind realizate in proportie de 87%. Anuntul a fost facut joi, cand s-a facut inaugurarea platii cu cardul contactless la metroul din Bucuresti. Metroul din Drumul .

Andra, anunt important pentru fani: Prea multe lucruri ne despart, e timpul sa vorbim despre cele care ne unesc

Andra i-a anuntat ceva foarte important pe cei care o iubesc si care asteapta cu nerabdare inca o ocazie sa o mai vada. Iata mesajul superb al artistei! Cum si-a expus si mai tare iubirea pentru muzica? Andra, anunt pentru fani Andra a reusit ca de-a lungul anilor de cand este in vizorul tuturor sa-si .

Anunt important pentru viitorii pensionari! in cat timp trebuie emisa decizia de pensionare!

Dosarele de pensii ar trebui procesate mult mai repede decat se-ntampla in prezent, iar pensiile n-ar trebui sa ajunga la beneficiari dupa cinci-sase luni de la depunerea cererii de pensionare. Aceasta.

Prognoza meteo, joi, 14 noiembrie. Vremea se schimba. Anunt important de la ANM, dupa temperaturile anormale

Temperaturile urmeaza, din nou, sa sufere modificari, pentru ca vor ne asteapta valori cu mult mai scazute fata de cum ne-am obisnuit in ultimele zile. Mai mult, de joi, vor urma foarte mari schimbari din punct de vedere meteorologic, pentru teritoriul intregii tari. Specialistii ANM au facut un anunt cat se poate de important legat .

Ioana Andreea si Stefan Florescu, reprezentantii Romaniei in echipa freestylerilor EURO 2020

Echipa oficiala a freestylerilor UEFA EURO 2020 a fost confirmata dupa ce, prin intermediul competitiei Momentul tau, suporterii au ales cate doi reprezentanti ai celor 12 tari-gazda, scrie site-ul Federatiei Romane de Fotbal.

Dacian Ciolos, anunt important! Pe cine va sustine USR-Plus in turul 2 al alegerilor prezidentiale

Dacian Ciolos a anuntat ca alianta USR-Plus il va sustine pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, in turul doi al alegerilor prezidentiale, dupa ce Dan Barna a obtinut doar 14,19% din voturi si nu a trecut de primul tur. Ciolos a precizat ca este necesara o discutie cu privire la proiectul presedintelui Romaniei. Dacian Ciolos anunta .

EURO 2020 Constructorii sustin ca lucrarile sunt in grafic

Constructorii stadioanelor pentru Euro 2020 asigura noul Guvern ca lucrarile sunt in grafic si ca nu vor exista surprize neplacute anul viitor. Realitatea din teren pare sa-i contrazica, dar pana la proba contrarie trebuie oferit credit specialistilor. Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan a verificat stadiul lucrarilor la stadioanele Steaua, Giulesti si Arcul de Triumf: Mi-am inceput ziua cu o noua vizita pe santierele celor trei stadioane la care se lucreaza pentru organizarea meciurilor din cadrul Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020 EURO 2020). Dupa cum am spus si saptamana trecuta, finalizarea acestor obiective este una dintre prioritatile mele, iar constructorii sunt sigur ca se vor obisnui cu asemenea vizite neanuntate. Este important sa stim in permanenta care este stadiul lucrarilor si de ce mai este nevoie pentru ca angajamentele asumate de Romania sa poata fi respectate, iar lucrarile sa fie de calitate!. Astfel, ministrul s-a intalnit cu reprezentantii constructorilor de la stadioanele Steaua Bucuresti, Giulesti Valentin Stanescu si Arcul de Triumf, care l-au asigurat ca toate lucrarile sunt in grafic si au avansat fata de saptamana trecuta, astfel incat. Potrivit constructorilor, la stadionul Steaua capacitate de 31. 254 de locuri): s-au executat lucrarile de infrastructura in proportie de 95%; se executa lucrari la partea de suprastructura a stadionului, lucrari din beton monolit si prefabricate stadiul acestora este de cca. 85%); au inceput lucrarile la instalatii si arhitectura pentru spatiile aferente subsolului stadionului stadiul de cca. 25%); confectia metalica a acoperisului este 50% montata. La Rapid capacitate de 14. 050 de locuri): sapatura este rea and 172;lizata in proportie de 100%; betonul de egalizare, in proportie de 95%; hidroizolatie la nivelul fundatiilor, in proportie de 95%; fundatii, in proportie de 50%. La Arcul de Triumf capacitate de 8. 207 de locuri ): lucrarile de sapatura, radier, hidroizolatii sunt realizate in proportie de 95%; lucrarile de executie stalpi, diafragme, fundatii izolate - 85%; lucrarile de executie a elementelor structurale aferente suprastructurii - 30%.

Cehia - Kosovo, meciul care ne intereseaza direct pentru calificarea la EURO 2020

Romania inca sta la mana ei pentru a prinde un loc la turneul final EURO 2020, dar o eventuala nedorita ratare a calificarii din preliminariile clasice n-ar fi un capat de drum.

Anunt ingrijorator pentru romanii care vor sa isi cumpere o casa! Ce se intampla cu preturile

Sunt imobile scoase la vanzare cu anii si nu le cumpara nimeni. Pe buna dreptate, caci, dupa ce timp de mai bine de 10 ani, preturile pe piata imobiliara au scazut continuu, in urmatoarele luni, se anunta dezastrul. Veste ingrijoratoare pentru romanii care vor sa cunoasca termenul de acasa. Anunt pentru romanii care vor sa .

Anunt ingrijorator pentru romani! Orasele in care nu sunt bani de salarii. Situatie fara precedent

Premierul Romaniei a anuntat recent ca 43 de localitati din Romania nu mai au bani pentru plata salariilor, cheltuieli de functionare si plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati. Localitatile la care face referire Ludovic Orban sunt in judete precum Iasi, Harghita si Dolj, precizeaza presedintele Asociatiei Oraselor din Romania, Ionel Chirita. Situatie fara precedent: 43 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )