Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos, anunt important! Pe cine va sustine USR-Plus in turul 2 al alegerilor prezidentiale

Playtech Playtech,
Dacian Ciolos, anunt important! Pe cine va sustine USR-Plus in turul 2 al alegerilor prezidentiale

Dacian Ciolos a anuntat ca alianta USR-Plus il va sustine pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, in turul doi al alegerilor prezidentiale, dupa ce Dan Barna a obtinut doar 14,19% din voturi si nu a trecut de primul tur. Ciolos a precizat ca este necesara o discutie cu privire la proiectul presedintelui Romaniei. Dacian Ciolos anunta . continuă pe Playtech

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dacian Ciolos, la vot: Cred ca oamenii au inteles cat de mult conteaza votul

Dacian Ciolos s-a prezentat la ora 11:00, la o sectie de votare din Brasov. Fostul premier tehnocrat sustine ca a decis sa voteze E frumos. Am decis sa votez la Brasov pentru ca am un birou europarla.

Dancila spune ca PSD va contesta votul din Diaspora. Anunt important pentru romani, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta votul din diaspora pentru alegerile prezidentiale, dupa ce au fost inregistrate 2. 000 de plicuri cu voturi prin corespondenta pentru turul 2 de scrutin. Purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente AEP) a declarat ca plicurile vor fi desigilate in seara zilei de 24 noiembrie. Viorica Dancila a .

Dacian Ciolos: inca totul se joaca; Alianta USR PLUS - una dintre principalele forte

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, duminica seara, dupa publicarea exit-poll-urilor, ca .

Dacian Ciolos, dupa primele exit-poll-uri: Totul se joaca pana la numararea ultimului vot PSD se duce spre istorie si sunt convins ca PLUS si USR au un destin comun

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat duminica seara, dupa primele exit-poll-uri care il dau pe Dan Barna clasat de abia pe pozitia a treia, dupa Klaus Iohannis si Viorica Dancila, ca totul se joaca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dacian Ciolos: Votul de azi ar trebui sa puna definitiv capat situatiei ca votam raul cel mai mic

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votul de azi ar trebui sa puna definitiv capat situatiei ca votam de frica, ca votam raul cel mai mic, sa putem in.

Dacian Ciolos: Am votat pentru ca oamenii de bun simt sa isi poata construi traiul in Romania

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca a votat pentru ca oamenii de bun simt sa isi poata construi traiul in Romania si sa nu mai fie nevoiti sa plece din tara. El a mai afirmat ca alegerile de astazi ar trebui sa puna definitiv capat situatiei de a vota raul cel mai mic.

Andra, anunt important pentru fani: Prea multe lucruri ne despart, e timpul sa vorbim despre cele care ne unesc

Andra i-a anuntat ceva foarte important pe cei care o iubesc si care asteapta cu nerabdare inca o ocazie sa o mai vada. Iata mesajul superb al artistei! Cum si-a expus si mai tare iubirea pentru muzica? Andra, anunt pentru fani Andra a reusit ca de-a lungul anilor de cand este in vizorul tuturor sa-si .

Anunt important pentru toti posesorii de masini pe motorina! Ce se intampla, de acum, in Romania, cu autovehiculele de acest gen

Masinile diesel sunt tot mai putin cautate in Uniunea Europeana, in timp ce numarul inmatricularilor de vehicule electrice a crescut. Trendul se mentine si in Romania. in primele 9 luni din anul 2019 au fost inmatriculate aproape 1. 000 de autoturisme cu propulsie electrica. Romanii inmatriculeaza tot mai putine masini diesel Masurile adoptate de Uniunea Europeana .

USR-PLUS anunt de ULTIMA ORA despre turul doi al prezidentialelor. Ciolos: Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis Barna: Nu se pune problema sa acordam vreodata sprijin sau vot Vioricai Dancila

Liderii USR-PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna au anuntat, luni, ca il sustin pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis. Sper sa.

Moment caraghios cu Dacian Ciolos la metrou. FOTO

in ultima zi de campanie electorala pentru turul I al alegerilor prezidentiale, Dan Barna a iesit in mijlocul alegatorilor, in zona Pipera din Bucuresti, in fieful corporatistilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )