Libnet.ro
UNICEF

20:45

Romanii care merg in vacanta in Bulgaria nu trebuie sa mai prezinte declaratie pe propria raspundere

Hotnews Hotnews,
 Romanii care merg in vacanta in Bulgaria nu trebuie sa mai prezinte declaratie pe propria raspundere

Romanii care merg in Bulgaria nu trebuie sa mai prezinte declaratia pe proprie raspundere prin care confirmau ca au luat cunostinta si isi asuma riscurile privind imbolnavirea cu COVID-19 si se obligau sa respecte masurile anti-epidemiologice aplicabile pe teritoriul Bulgariei, anunta Ministerul roman de Externe. continuă pe Hotnews

Toti romanii care au card bancar trebuie sa afle. Anuntul vine direct de la BNR

Banca Nationala a Romaniei a publicat un raport important pentru toti romanii care au cont si card bancar. Datele prezentate acum cuprind si prima luna de pandemie. BNR sustine ca, in.

Atentie, romani! Reguli noi pentru turistii care merg in vacanta in Bulgaria

Mai multe tari au impus restrictii de calatorie din cauza epidemiei de coronavirus, pentru a limita raspandirea accelerata virusului care a speriat intreaga planeta. Una dintre acestea este Bulgaria, care incepand cu data de 28 iulie a schimbat regulile pentru cetatenii care vin din tara noastra. Atentie, romani! Reguli noi impuse pentru turistii care merg .

Nelu Tataru, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii. Ce patesc atunci cand revin acasa: Nu excludem si

Nelu Tataru vine cu vesti descurajatoare pentru milioane de romani. in contextul pandemiei de COVID-19, traim o vara atipica si foarte grea pentru majoritatea cetatenilor. Concediile atat de mult asteptate au ajuns sa fie o arma impotriva propriei sanatati, dar cu toate acestea nu putem sa renuntam la ele. Ministrul Sanatatii avertizeaza ca toate persoanele .

Bulgaria nu mai cere turistilor romani declaratia pe proprie raspundere pentru COVID-19

Bulgaria nu mai cere turistilor romani declaratia pe proprie raspundere prin care confirmau ca au luat cunostinta si isi asuma riscurile privind imbolnavirea cu COVID-19 si se obligau sa respecte masurile.

Kaufland are un anunt important pentru toti romanii care-i calca pragul

Kaufland Romania este unul dintre cele mai cautate supermarketuri. Retailerul german si-a obsnuit clientii sa ofere, zilnic sau saptamanal, reduceri la cat mai multe produse. Kaufland a publicat.

Toti romanii care ajung in Germania vor fi testati. Anuntul OFICIAL al autoritatilor

Autoritatile germane au anuntat, luni, ca toate persoanele care vin din zone cu rate mari de infectare vor fi obligatoriu testate pentru noul coronavirus. Romania se incadreaza in criteriile epidemiologice anuntate de oficialii nemti, astfel ca romanii vor fi testati obligatoriu la intrarea in Germania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )