Libnet.ro
UNICEF

06:30

Romanii care raman fara bani. Ce se intampla cu acesti oameni si sumele pe care le luau lunar

Playtech Playtech,
Romanii care raman fara bani. Ce se intampla cu acesti oameni si sumele pe care le luau lunar

DGASMB anunta ca, in aceasta luna, plata stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap va fi amanata din lipsa de fonduri. Consilierul municipal ales Vlad Voiculescu sustine ca va fi achitat. Romanii cu handicap, uitati in pandemie. Plata stimulentului financiar lunar, amanata din lipsa de fonduri. Voiculescu spune ca va fi achitat Primaria Capitalei anunta, . continuă pe Playtech

Romanii care au facut bani in pandemie: cat de bine le-a mers evazionistilor din turism

Daca ar fi sa definesti un mare castigator al pandemiei din Romania, mai ales pe parcursul verii, se pare ca il gasesti in mediul rural, sub forma de pensiuni. Din pacate pentru statul.

Veste proasta pentru acesti pensionari. Cine ramane fara bani de la stat

Printr-o noua miscare din partea gvernantilor, aflam ca o parte a pensionarilor s-ar putea sa ramana fara bani. Este vorba de cei care, acum la pensie, au facut parte din organele de represiune in perioada comunista. Pensionarii militari, activi ca organe de represiune, fara pensii Printre cei peste 3 milioane de pensionari exista o categorie .

Ce inseamna Mercur retrograd, de fapt. Romanii rostesc cuvintele, fara sa stie ce inseamna

Nu-mi merge bine. Sigur e Mercur retrograd, ar spune unii. Majoritatea dintre noi l-am gasit culpabil pe el macar o data pentru faptul ca nu ni se aliniaza astrele, nestiind exact ce inseamna. Mercur retrograd, fenomen cu o insemnatate distincta fata de ceea ce credeam Dintre toate planetele, Mercur a adunat cei mai multi fani.

Romanii care nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Decizia e ferma

O categorie de romani nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Astfel, romanii care au antecedente penale nu mai au voie in Marea Britanie, iar masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din Uniunea Europeana. Romanii care au condamnari mai .

Pandemia de coronavirus scapa de sub control in Belgia: Spitalele raman fara paturi libere la ATI

Pandemia de coronavirus scapa de sub control in Belgia, unde spitalele ar putea sa ramana fara paturi libere pentru a trata cazurile grave ale bolii provocata de COVID-19. Acest scenariu sumbru ar urma sas e pr.

Primaria Capitalei amana plata stimulentului financiar pentru adultii cu handicap invocand lipsa banilor Vlad Voiculescu o acuza pe Firea: Lasa oamenii fara bani ca sa creada ca noi am facut asta Reactia Gabrielei Firea

Primaria Capitalei, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, a anuntat pe pagina de Facebook ca amana plata stimulentului pentru persoanele adulte cu handicap din lipsa de bani. Reprezentantii institutiei spun ca plata este amanata pana la o data ulterioara pe care o vom comunica de indata ce vom dispune de fondurile necesare. Vlad Voiculescu, viceprimarul propus din partea USR-PLUS, in administratia Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca loveste in adultii cu handicap ca o razbunare politica. Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a scris pe pagina de Facebook ca va rezolva problema imediat ce ajunge in primarie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2146 seconds )