Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romanii au castigat noua medalii la unul dintre cele mai tari concursuri de schi de nivel international

Adevărul Adevărul,
Romanii au castigat noua medalii la unul dintre cele mai tari concursuri de schi de nivel international

O romanca a castigat ambele curse la cea de-a treia editie a competitiei de schi alpin de nivel international FIS Children Trophy din Poiana Brasov. Sportiva Jennifer Barbara Nagy Remetean a iesit pe primul loc miercuri la slalom urias si joi la slalom. in total, ai nostri au cucerit noua medalii. continuă pe Adevărul

Romanii au castigat sase medalii la unul dintre cele mai tari concursuri internationale de schi

O romanca a castigat ambele curse la cea de-a treia editie a competitiei de schi alpin de nivel inte.

Noi pasi pentru electrificarea si reabilitarea liniei Cluj-Napoca - Episcopia Bihor, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara, cu o valoare de 7,3 miliarde de lei

Unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara este electrificarea si reabilitarea liniei de cale ferata Cluj-Napoca - Oradea - Episcopia Bihor, a anuntat Lucian Bode, ministrul.

Romania a avut unul dintre cele mai mari deficite comerciale din UE

Romania a avut anul trecut al cincilea cel mai mare deficit comercial din Uniunea Europeana, arata datele publicate vineri de institutul european de statistica Eurostat.

Surpriza generala: Tudor Gheorghe a dezvaluit ce PENSIE are! Sunt unul dintre cei mai BOGATI romani...

La 74 de ani, Tudor Gheorghe este in continuare un artist de succes, multe dinconcertele sale fiind sold out. Mereu sincer in declaratii, maestrul a dezvaluit ce pensie incaseaza lunar. Dupa o.

O echipa de liceeni din Romania a castigat o competitie de robotica in Rusia

Echipa AutoVortex, formata din 7 elevi de la licee din Bucuresti, a obtinut locul 1 si medalia de aur la unul dintre cele mai mari evenimente stiintifice si tehnice din Federatia Rusa FIRST Russia Robotics Championship.

VIDEO Vitezistul Alex Mina de Aur a implinit 21 de ani - Cele mai spectaculoase puncte castigate de australian

Alex de Minaur, unul dintre reprezentantii de seama ai noii generatii din tenis, a implinit 21 de ani. Australianul 24 ATP) a incantat in ultimii ani prin viteza sa remarcabila si le-a pus mari probleme celor mai importanti jucatori din circuit multe dintre cele mai spectaculoase puncte ale sale au fost castigate in fata lui Rafael Nadal).

Cele mai populare emisiuni pe Youtube: singurele show-uri din Romania care au depasit miliardul de vizualizari

Antena 1 este televiziunea care detine doua dintre cele mai urmarite emisiuni pe Youtube, in Romania, cu peste un miliard de vizualizari.

Unul dintre romanii de pe nava Westerdam a plecat spre casa (MAE)

Unul dintre cei 17 romani aflati la bordul navei de croaziera Westerdam, care a acostat in Regatul Cambodgiei,din cauza epidemiei de coronavirus,a plecat spre casa. Toti membrii echipajului si pasagerii au fost supusi testelor si a fost infirmat coronavirusul, potrivit Ministerului de Externe roman, citat de Mediafax.

Zece dintre cele mai bune filme japoneze de animatie ale tuturor timpurilor

Va prezentam o colectie de zece filme animate produse in Japonia, asa-zisele anime. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile filme de acest gen pe care le-ati vizionat.

Topul judetelor cu cele mai multe defrisari ilegale, facut de Costel Alexe, propus pentru un nou mandat la Mediu

Cele mai mari hotii care au avut loc in ultimii doi ani in domeniul padurilor au fost in judetele Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu, iar dupa alegeri, indiferent cine va forma Guvernul, trebuie facuti pasi importanti pentru a rezolva aceasta problema, a declarat luni ministrul propus al Mediului, Costel Alexe, la audierea in Comisiile de specialitate ale Parlamentului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )