Libnet.ro
UNICEF

00:07

Zece dintre cele mai bune filme japoneze de animatie ale tuturor timpurilor

Adevărul Adevărul,
Zece dintre cele mai bune filme japoneze de animatie ale tuturor timpurilor

Va prezentam o colectie de zece filme animate produse in Japonia, asa-zisele anime. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile filme de acest gen pe care le-ati vizionat. continuă pe Adevărul

Noi pasi pentru electrificarea si reabilitarea liniei Cluj-Napoca - Episcopia Bihor, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara, cu o valoare de 7,3 miliarde de lei

Unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara este electrificarea si reabilitarea liniei de cale ferata Cluj-Napoca - Oradea - Episcopia Bihor, a anuntat Lucian Bode, ministrul.

Gala ANIS 2020 a recompensat cele mai bune companii din industria IT

ANIS Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii), a organizat miercuri, 12 februarie, a sasea editie a Galei ANIS, eveniment in cadrul caruia au fost premiate cele mai importante companii si proiecte care s-au remarcat pe parcursul anului trecut.

Unde umor nu e, nimic nu e! Cele mai bune meme de Valentines Day: mesajul transmis de MAI

In Romania, Valentines Day nu a fost doar prilej de celebrare a iubirii, ci si motiv de amuzament. Inclusiv MAI si Politia Romana au facut glume pe seama acestei zile.

Cele mai bune 7 investitii de facut in 2020

De ce sa tii Euro in banci? Ai 10. 000, iar la sfarsitul anului mai raman 9. 950, depinde si de banca.

Mobile World Congress Barcelona, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa, a fost anulat

Editia din acest an a targului de tehnologie Mobile World Congress Barcelona, ce urma sa se desfasoare in perioada 24-27 februarie, a fost anulata din cauza epidemiei de coronavirus, dupa ce mai multi giganti din IT, precum Sony, Amazon, LG, Ericsson, Intel sau Facebook au anuntat in urma cu doua zile ca se retrag de la eveniment.

Una dintre cele mai cunoscute banci din Romania inchide 450 de sucursale si concediaza 6.000 de angajati in Italia

Una dintre cele mai cunoscute banci prezente in tara noastra a anuntat ca va inchide 450 de sucursale la nivel mondial si va concedia circa 6. 000 de angajati, in scopul optimizarii costurilor.

SOC! GIGI BECALI in LACRIMI! A trecut prin CLIPE de COSAMAR. Ce a patit una dintre cele mai IMPORTANTE FEMEI viata lui i-a MARCAT intreaga VIATA!

Multa lume stie ca Gigi Becali este credincios, insa putini stiu cum a inceput latifundiarul din Pipera sa se apropie de Divinitate.

Cele mai comune motive pentru care partenerii care se iubesc ajung sa divorteze

Laura Wasser, avocatul unora dintre cele mai celebre cupluri de vedete, vorbeste despre cele mai frecvente motive pentru care oamenii ajung sa divorteze.

Cele mai stanjenitoare intrebari la ginecolog plus raspunsuri

Consultul ginecologic nu este cea mai placuta experienta din lume. insa efectuat macar o data la 2 ani, obiceiul iti poate salva chiar viata. Iata cateva dintre cele mai des intalnite probleme pentru care apeleaza femeile la medicul ginecolog!.

Romania a avut unul dintre cele mai mari deficite comerciale din UE

Romania a avut anul trecut al cincilea cel mai mare deficit comercial din Uniunea Europeana, arata datele publicate vineri de institutul european de statistica Eurostat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )