Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii, cei mai expusi din Uniunea Europeana sa-si piarda locurile de munca din cauza avansului tehnologic

Adevărul Adevărul,
Romanii, cei mai expusi din Uniunea Europeana sa-si piarda locurile de munca din cauza avansului tehnologic

Mai mult de 60% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor, rata fiind cea mai ridicata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%. continuă pe Adevărul

Fenomenul care ii face pe romani sa fie cei mai expusi din UE sa-si piarda locurile de munca

Aproape 62% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor, rata fiind cea mai ridicata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%, conform.

Uniunea Europeana va pregati sanctiuni impotriva Rusiei in domeniul apararii

Uniunea Europeana va pregati sanctiuni precise impotriva Rusiei in domeniul tehnologiilor de ultima generatie si apararii in urma prabusirii unui avion malaezian in Ucraina, a anunsat marsi seful.

Steinmeier: Uniunea Europeana va trebui sa sporeasca presiunea asupra Moscovei

Uniunea Europeana va trebui sa sporeasca presiunea asupra Rusiei in urma prabusirii avionului malaezian din estul Ucrainei, a declarat luni seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier, citat de.

Marea Britanie si Olanda indeamna Uniunea Europeana sa isi reevalueze relatiile cu Rusia, in urma catastrofei aviatice din Ucraina

Marea Britanie si Olanda indeamna Uniunea Europeana sa isi reevalueze relatiile cu Federatia Rusa, din cauza dovezilor care arata ca separatistii prorusi din estul Ucrainei au doborat joi avionul malaysian, provocand moartea a 298 de persoane, relateaza Reuters.

De ce sunt danezii cei mai fericiti oameni din lume

In nordul Europei locuiesc cei mai fericiti oameni de pe planeta, iar danezii ocupa de multi ani primul loc in topul tarilor cu oameni pe deplin multumiti de viata.

Romania, pe locul II in UE privind fraudele din domeniul cheltuirii fondurilor europene. Italia ne mai intrece

Romania ocupa locul al doilea in Uniunea Europeana, din punct de vedere al numarului de fraude raportate in domeniul cheltuirii fondurilor europene. in clasamentul pe anul 2013 suntem depasiti doar de.

Romania devine somera: 62% din locurile de munca, in pericol sa dispara din cauza automatizarii

Aproape 62% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor. Tara noastra are cea mai ridicata rata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%, conform unui studiu publicat de.

2014 unul dintre cei mai slabi ani pentru fondurile de hedging

Managerii de fonduri de hedging se asteapta sa obtina in acest an unele dintre cele mai mici randamente de dupa criza financiara din 2008, in contextul preturilor mari de pe burse si al amplificarii tensiunilor geopolitice, potrivit Financial Times, preluat de Mediafax.

TOP cei mai sexy barbati din 2014

Actorul american Zac Efron se afla pe primul loc in topul celor mai sexy barbati din anul 2014, in urma unui sondaj efectuat de revista Heat.

Steven Seagal, persona non grata la un festival din Estonia, dupa ce a declarat ca Putin e unul dintre cei mai mari lideri

Steven Segal a fost exclus din cadrul unui festival de blues din Estonia in urma unui protest impotriva comentariilor sale recente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )