Libnet.ro
UNICEF

01:05

2014 unul dintre cei mai slabi ani pentru fondurile de hedging

România Liberă România Liberă,
2014 unul dintre cei mai slabi ani pentru fondurile de hedging

Managerii de fonduri de hedging se asteapta sa obtina in acest an unele dintre cele mai mici randamente de dupa criza financiara din 2008, in contextul preturilor mari de pe burse si al amplificarii tensiunilor geopolitice, potrivit Financial Times, preluat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Steven Seagal, persona non grata la un festival din Estonia, dupa ce a declarat ca Vladimir Putin este unul dintre cei mai mari lideri in viata

Actorul si cantaretul Steven Segal a fost exclus din cadrul unui festival de blues din Estonia in urma unui protest impotriva comentariilor sale recente, in care declara ca il sprijina si il apreciaza pe presedintele rus Vladimir Putin, relateaza The Guardian.

Steven Seagal, persona non grata la un festival din Estonia, dupa ce a declarat ca Putin e unul dintre cei mai mari lideri

Steven Segal a fost exclus din cadrul unui festival de blues din Estonia in urma unui protest impotriva comentariilor sale recente.

Chinezii pregatesc noul cel mai subtire telefon. L-am putea vedea in Romania prin Allview

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la care Allview cumpara dispozitivear putea lansa cel mai subtire telefon din lume. Ultimul cel mai subtire model a venit si in Romaniasub numele X2 Soul. Daca ai auzit de Allview X2 Soul, trebuie sa stii ca este construit pe tiparul modelului Gionee Elife S5. Acesta a fost cel mai subtire telefon din lume, cu o grosime de 5,5 milimetri. Acum, noul model, cu numele de cod GN9005, are o grosime de doar [].

De ce sunt danezii cei mai fericiti oameni din lume

In nordul Europei locuiesc cei mai fericiti oameni de pe planeta, iar danezii ocupa de multi ani primul loc in topul tarilor cu oameni pe deplin multumiti de viata.

Casa Bruck, una dintre cele mai frumoase cladiri din Timisoara, salvata de un italian care si-a convins vecinii sa o renoveze

Un italian si-a convins vecinii sa puna mana de la mana pentru a renova una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Timisoara, Casa Bruck. Construit in urma cu peste 100 de ani, in stilurile Art Nouveau si Secession, imobilul din Piata Unirii.

Fondurile de hedging se asteapta la unele dintre cele mai mici randamente de dupa criza

Managerii de fonduri de hedging se asteapta sa obtina in acest an unele dintre cele mai mici randamente de dupa criza financiara din 2008, in contextul preturilor mari de pe burse si al amplificarii tensiunilor geopolitice, potrivit Financial Times.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul unui barbat condamnat la 20 de ani pentru uciderea sotiei infidele

Adriana Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, cazul unui barbat din Drobeta Turnu Severin, condamnat la 20 de ani pentru ca si-a omorat sotia infidela. Am prins-o cu.

Cel mai bun incarcator pentru iPhone ajunge pe Kickstarter si e finantat in timp record [VIDEO]

Laptopurile Apple au poate cel mai util conector pentru incarcare. Si cel de iPhone este bine construit, simetric, dar nu este chiar MagSafe. Un proiect pe Kickstarter cauta sa schimbe asta si are toate sansele sa creeze cel mai bun incarcator pentru iPhone. Iata de ce. Daca n-ai folosit niciodata un laptop Apple, trebuie sa stii ce este MagSafe. in loc ca in laptop sa intre un conector, pentru a-l incarca, MagSafe se prinde prin magneti de portul de incarcare [].

Obama vrea ca statele europene ale NATO sa aloce mai multi bani pentru aparare

Presedintele american Barack Obama a cerut statelor europene memnre NATO sa aloce mai multi bani pentru aparare in timpul unei discutii cu presedintele Poloniei, Bronislaw Komorowski, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat.

Traian Basescu: Cristian Diaconescu, cel mai legitim candidat pentru Presedintie. Un partid mic poate sa dea un presedinte mare

Presedintele Traian Basescu participa sambata la Congresul Femeilor Populare al Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara, de la Sinaia, acolo unde a afirmat ca cel mai legitim candidat pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )