Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romanii, cei mai fumatori din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii, cei mai fumatori din UE

Ecosistemul roman al start-up-urilor devine tot mai dinamic, dar extinderea este in continuare dificila, in contextul in care unele reglementari pot genera poveri neintentionate, dar disproportionate, a declarat, astazi, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm. continuă pe Ziarul Bursa

Romanii, cei mai mari fumatori din UE

Ecosistemul roman al start-up-urilor devine tot mai dinamic, dar extinderea este in continuare dificila, in contextul in care unele reglementari pot genera poveri neintentionate, dar disproportionate, a declarat, astazi, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm.

Romanii, cei mai mari fumatori din UE

Romania si Bulgaria au cel mai mare numar de fumatori, raportat la numarul populatiei, in timp de Suedia are cea mai redusa rata din Europa privind numarul fumatorilor, a declarat Head of Programmes la Adam Smith Institute, Daniel Pryor, in cadrul unei dezbateri de specialitate ce a avut loc la Londra.

DOLIU in SPORT! A MURIT unul dintre cei mai buni PILOTI de raliuri din Romania (FOTO)

Doliu in sportul romanesc. Unul dintre cei mai buni piloti de raliuri a incetat din viata. Este vorba de Valentin Banciu, care a murit la 54 de ani, anunta hunedoaralibera. ro. Banciu, care a fost si.

TRANZACTIA momentului! Familia lui CULITA TARATA cumpara 6 baze de la unul dintre cei mai mari proprietari de silozuri

TCE Mobile Dryers, parte a grupului TCE 3 Brazi, controlat de familia lui Culita Tarata a achizitionat cu 4,3 milioane euro 6 baze ale companiei agricole Marsat, unul dintre cei mai mari proprietari de silozuri di.

Tara din care provin cei mai multi turisti veniti in Romania

Tara cu cea mai mare crestere a numarului de sosiri ale turistilor in Romania, in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, a fost Finlanda, dar numarul este mic, cele mai multe.

Misterele mortii uneia dintre cei mai temute capetenii ale lumii antice. Attila, seful hunilor, a sfarsit in noaptea nuntii

Moartea uneia dintre cele mai faimoase capetenii razboinice din istoria lumii starneste si astazi controverse. in anul 453 d. , Attila, faimosul rege al hunilor, murea in noaptea nuntii cu frumoasa Ildico, ultima sa sotie. Cauza decesului hunului care a terorizat intreaga Europa nu sunt cunoscute cu exactitate nici astazi, iar supozitiile variaza de la asasinat la cancer esofagian.

Avril Lavigne, text tulburator despre lupta cu boala Lyme: Am acceptat moartea. Au fost cei mai rai ani din viata mea

Cantareata canadiana Avril Lavigne 33 de ani), care in ultimii trei ani a fost nevoita sa renunte la cariera din cauza bolii Lyme, a dezvaluit ca a ajuns sa se impace inclusiv cu gandul ca va muri si a detaliat lupta cu boala.

Casele localnicilor dintr-un sat din Dolj, invadate de serpi. Specialistii: Este unul dintre cei mai mari serpi din Europa. Poate musca daca e prins

Localnicii din Ciupercenii Vechi, judetul Dolj, au fost invadati de serpi de cateva zile. Reptilele de aproximativ doi metri lungime sunt pretutindeni, pe strazi, in curti, chiar si in case. Serpii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )