Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tara din care provin cei mai multi turisti veniti in Romania

Antena3 Antena3,
Tara din care provin cei mai multi turisti veniti in Romania

Tara cu cea mai mare crestere a numarului de sosiri ale turistilor in Romania, in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, a fost Finlanda, dar numarul este mic, cele mai multe. continuă pe Antena3

Internetul a luat-o razna! O fotografie a devenit virala, dupa ce mai multi oameni au incercat sa gaseasca un catel. Tu l-ai identificat? (FOTO)

O fotografie a devenit virala, dupa ce mai multi internauti au incercat sa gaseasca un caine. Putini sunt cei care au reusit sa dea de el. Si asta pentru ca animalul are aceeasi culoare ca si.

Mihai Voropchievici, totul despre ingerii pazitori pe care ii avem: Avem mai multi ingeri. Multi sunt oameni care intra in viata noastra cu diferite ocazii

Mihai Voropchievici a vorbit in emisiunea Adevaruri ascunse, despre ingerii pazitori din viata noastra. Cunoscutul numerolog sustine ca in viata noastra avem doi ingeri: unul pazitor, iar altul.

Mai multi membri ai CSM solicita Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pe OUG care reglementeaza conducerea interimara a Inspectiei Judiciare

Mai multi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii au trimis o scrisoare Avocatului Poporului prin care ii solicita acestuia sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la ordonanta de urgenta care.

DOLIU in SPORT! A MURIT unul dintre cei mai buni PILOTI de raliuri din Romania (FOTO)

Doliu in sportul romanesc. Unul dintre cei mai buni piloti de raliuri a incetat din viata. Este vorba de Valentin Banciu, care a murit la 54 de ani, anunta hunedoaralibera. ro. Banciu, care a fost si.

TRANZACTIA momentului! Familia lui CULITA TARATA cumpara 6 baze de la unul dintre cei mai mari proprietari de silozuri

TCE Mobile Dryers, parte a grupului TCE 3 Brazi, controlat de familia lui Culita Tarata a achizitionat cu 4,3 milioane euro 6 baze ale companiei agricole Marsat, unul dintre cei mai mari proprietari de silozuri di.

Panica pe un aeroport din Paris. Mai multi pasageri si membrii echipajului din doua aeronave au fost supusi unui control. Ce s-a intamplat

S-a declansat panica pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, dupa ce 12 persoane care zburau din Europa catre statul Philadelphia din SUA au acuzat simtome de gripa. Toti pasagerii si membrii echipajului din.

Hong Kong are mai multi milionari decat New York: crestere de 31% a numarului de locuitori super-bogati

Hong Kong, regiune autonoma de pe coasta de sud a Republicii Populare Chineze, a depasit oficial orasul american New York in clasamentul metropolelor cu cea mai mare concentrare de oameni ultra-bogati. Hong Kong a inregistrat in 2017 o crestere de 31%.

CALENDAR ORTODOX 7 SEPTEMBRIE. Mai multi sfinti importanti sunt sarbatoriti astazi

in aceasta luna, in ziua a saptea, pomenirea Sfantului Mucenic Sozont. Acest sfant se tragea dupa neam din Licaonia Asia Mica) si a trait.

Romanii, cei mai fumatori din UE

Ecosistemul roman al start-up-urilor devine tot mai dinamic, dar extinderea este in continuare dificila, in contextul in care unele reglementari pot genera poveri neintentionate, dar disproportionate, a declarat, astazi, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm.

Romanii, cei mai mari fumatori din UE

Ecosistemul roman al start-up-urilor devine tot mai dinamic, dar extinderea este in continuare dificila, in contextul in care unele reglementari pot genera poveri neintentionate, dar disproportionate, a declarat, astazi, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )