Libnet.ro
UNICEF

11:45

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, CAPTURAT in Romania

B1 B1,
Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, CAPTURAT in Romania

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, Vito Bigione, supranumit Contabilul Il commercialista),a fost prins, joi, la Oradea. Italianul, care era urmarit international, a fost condamnat pentru. continuă pe B1

VIDEO Unul dintre cei mai vanati mafioti din lume a fost prins la Oradea. Unde se ascundea Vito Bigione

Unul dintre cei mai cautati mafioti italieni, Vito Bigione, inclus printre cei mai cautati 30 de fugari din lume, a fost capturat joi, la Oradea, intr-o actiune comuna a politistilor Antimafia din Italia si Oradea.

Unul dintre cei mai importanti chitaristi din istorie s-a stins din viata

Otis Rush, chitarist si cantaret de blues, a carui influenta a fost resimtita mai ales in genul rocknroll, a decedat sambata la varsta de 83 de ani, relateaza AFP care citeaza un anunt publicat de.

TRAGEDIE! Unul dintre cei mai apreciati DJ romani s-a stins din viata

Muzica romaneasca este in doliu! DJ Tigaie, pe numele sau real Daniel Stanciulescu, unul dintre cei mai vechi si apreciati DJ romani, s-a stins din viata. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuti si.

Cap al mafiei italiene capturat in Romania. Se afla pe lista celor mai cautati fugari din lume

Un cap al mafiei italiene, condamnat pentru trafic international de droguri de mare risc, a fost depistat de politistii bihoreni, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al.

Un centru modern de testare RD va fi deschis la Brasov de unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul automotive

Schaeffler Romania marcheaza un nou pas important in dezvoltarea activitatilor de Research Development RD), prin punerea pietrei de temelie pentru unul dintre cele mai moderne centre de testare din tara.

Doliu in lumea academica: Unul dintre cei mai apreciati politologi a murit (FOTO)

Politologul Antoine Sfeir, specialist reputat al studiilor privind lumea araba si musulmana, a decedat in noaptea de duminica spre luni la varsta de 70 de ani a anuntat Cahiers de lOrient, publicatia pe care.

Cum a slabit Ellie White 4 kg in 10 zile cu cea mai ciudata salata din lume

Ellie White afiseaza in ultima perioada o silueta de invidiat, laudata de fani pe retelele de socializare si de colegele din showbiz la evenimentele mondene la care participa. Artista infloreste parca de la o aparitie la alta, este plina de viata si are un ten stralucitor.

Cel mai vechi torrent din lume e inca activ dupa 15 ani

Cel mai vechi torrent din lume inca functioneaza si nu da semne ca ar fi abandonat, avand in vedere ca multi utilizatori il descarca doar de dragul de-a o face. Ai putea crede ca.

Cu cat s-a vandut cel mai scump whiskey din lume. Este o suma uriasa

Cea mai scumpa sticla de whiskey din lume a fost vanduta la o licitatie in Edinburgh pentru fabuloasa suma de 848,000de lire sterline. Is the Holy Grail of whisky the 60-year-old The Macallan Valerio Adami.

insemnul Illuminatilor, descoperit pe cea mai sfanta Carte din lume. E un semn clar cine conduce Planeta asta

Exista un scenariu extrem de popular printre consumatorii de teorii ale conspiratiei: lumea este condusa din umbra de un club al oamenilor puternici, care se trag din cea mai secreta organizatie mondiala -.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )