Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romanii, cei mai numerosi straini din Londra, dar si cei mai harnici din Marea Britanie. Ce arata statisticile oficiale din arhipelag

B1 B1,
Romanii, cei mai numerosi straini din Londra, dar si cei mai harnici din Marea Britanie. Ce arata statisticile oficiale din arhipelag

Romanii sunt cei mai numerosi cetateni straini din Londra, depasindu-i in acest top pe polonezi, dar sunt si cei mai activi cetateni europeni piata muncii in ceea ce priveste toata Marea Britanie, arata. continuă pe B1

Mutare neasteptata la PRO TV. Unul dintre cei mai vechi oameni ai postului paraseste televiziunea

Pro TV face o mutare neasteptata. Unul dintre cei mai vechi oameni ai postului paraseste televiziunea. Este vorba despre Felix Draghici, unul dintre oamenii de baza ai departamentului de Sport. Recent, Pro TV s-a despartit de un alt om de baza din departamentul de Sport, Costi Mocanu. Felix Draghici pleaca de la Pro TV Felix .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 AUGUST Nuclearelectrica - cel mai rentabil emitent din BET

Inregistrand o apreciere de 2,47%, in raport cu moneda euro, in intervalul 5 - 12 august, titlurile producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) reprezinta actiunile care au oferit cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o crestere de 1,08%, in perioada mentionata.

Noua moda: nu mai cumperi hainele din magazin, ci le inchiriezi pentru o luna!

Nu doar masinile se vor utiliza in regim de car sharing in viitor, ci si hainele. Un brand vestimentar renumit a introdus deja serviciul de inchiriere al hainelor, pentru o luna. Iata ce inseamna acest lucru! .

Meteorologii avertizeaza! Cod portocaliu de futuna si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi noi Coduri portocalii de furtuna pentru mai multe localitati din judetele Dambovita si Valcea. in zonele mentionate, pana la ora 19:00, se vor.

Meteorologii avertizeaza! Cod portocaliu de furtuna si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi noi Coduri portocalii de furtuna pentru mai multe localitati din judetele Dambovita si Valcea. in zonele mentionate, pana la ora 19:00, se vor.

Bucuresti, in topul celor mai poluate orase din Europa. Doar localitatile industriale il depasesc

Topul celor mai poluate orase din Europa a aratat ca doar localitatile industriale mai depasesc Bucurestiul. Situatia este alarmanta in ceea ce priveste poluare, lucru care se resimte si afecteaza ecosistemul. Pe ce loc se afla Capitala in topul realizat de specialisti? Bucuresti, in topul celor mai poluate orase din Europa Primaria Capitalei a anuntat, .

Business report: Cei mai cautati angajati din Romania. Joburile pentru care recrutarile s-au dublat in ultimele luni; 21,5% din romanii in varsta de munca se afla in strainatate. Cum stau celelalte state UE

Cum arata productia de fructe a Romaniei: suprafete cultivate in scadere, inflorim doar cu prune si mere. Agricultorii romani cultiva suprafete cu pomi si arbusti fructiferi din ce in ce mai mici, cu un minus de. Vanzarile de masini electrice s-au dublat in toata lumea. Care este cel mai de succes model. in perioada ianuarie-iunie 2019 s-au dublat vanzarile autoturismelor electrice, fata de.

ANTENA3.RO LIVE. Totul despre vaccinul anti-HPV, cu Ana Maita,unul dintre cei mai vocali si constanti sustinatori ai vaccinarii

Sunt tariunde cancerul de col e pe cale de disparitie, dupa 10 ani de la introducerea vaccinului anti-HPV. il fac si baietii, de ceva timp. La noi insa, in tara unde femeile mor pe capete din cauza.

BBC: Romania are cele mai criminale drumuri din Europa

Peste doar cateva zile, cei de la BBC vor difuza un reportaj construit in jurul ratei absurde a accidentelor rutiere din Romania. Din pacate, tara noastra este pe primul loc in Europa, la.

Pesta porcina africana, de neoprit. Focare in mai multe gospodarii din Galati. Sute de animale vor fi ucise!

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a aprobat, vineri, planul de masuri ca urmare a aparitiei unor focare de pesta porcina africana in doua gospodarii din Frumusita si intr-una din.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )