Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romanii din Italia fac apel pentru reluarea curselor catre tara: Redeschideti legaturile aeriene cu Italia!

Antena3 Antena3,
Romanii din Italia fac apel pentru reluarea curselor catre tara: Redeschideti legaturile aeriene cu Italia!

Asociatia Romanilor din Italia cere reintroducerea curselor aeriene pe relatia cu Italia. continuă pe Antena3

MAE, apel de la Bucuresti: ce trebuie sa faca romanii din strainatate din cauza pandemiei

Ministerul de Externe de la Bucuresti - MAE - a transmis un apel catre romanii din strainatate. Anuntul a fost facut in contextul in care e pandemie de coronavirus, iar in Romania a fost.

Designerul Maria Lucia Hohan a refuzat carantina la intoarcerea din Italia! Sotul i-a facut plangere penala!

Designerul roman Maria Lucia Hohan a revenit din Italia in urma cu doua saptamani. Se pare ca nu a anuntat insa autoritatile ca vine dintr-o zona de risc maxim si nici nu a stat 14 zile in carantina, asa cum ar fi trebuit. Iata aici toate detaliile.

Doctor infectat cu coronavirus, marturie dintr-un spital din Italia: Pana nu ajungi asa aproape de moarte, nu intelegi prin ce suferinte trec unii

Un doctor infectat cu coronavirus din Italia a facut marturisiri cutremuratoare cu privire la lupta pe care o are impotriva coronavirusului.

Ce cumpara romanii din magazine. Avertismentul marilor lanturi de hipermarketuri

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania le adreseaza clientilor un mesaj public prin care acestia sunt rugati sa nu intre in panica, ci sa cumpere cumpatat si cu simtul raspunderii. Printre mesajele transmise, retailerii asigura cetatenii ca exista cantitati necesare pentru toata lumea, atata timp cat nu se face abuz si daca suntem solidari si .

Ministerul Educatiei, sindicatele, studentii, parintii si elevii fac apel comun la calm, responsabilitate si solidaritate

Ministerul Educatiei si Cercetarii impreuna cu Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret, Federatia Sindicatelor Libere din invatamant, Federatia Nationala Sindicala Alma Mater, Consiliul National al Elevilor, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, Uniunea Studentilor din Romania, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti - invatamant Preuniversitar fac spel comun la calm, responsabilitate si solidaritate. in apel se arata ca elevii trebuie sa evite iesirea din casa si sa invete de acasa.

Roman venit din Italia: Stim de la TV ca suntem in carantina. La granita am stat 2-3 ore, daca eram pozitivi, puteam sa transmitem coronavirus tuturor

Doi romani spun ca au aflat de la televizor ca sunt in carantina, fara sa primeasca vreo informare. Adrian Lazar si colegul lui au fost bagati in carantina la Busteni, in Centrul de Pregatire pentru Personalul din Industrie.

Medic din Iasi care i-a facut cezariana unei femei intrate in contact cu o persoana din Italia: Dumnezeu cu mila! Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg!

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi povesteste conditiile in care i-a facut cezariana unei femei gravide ce intrase in contact cu o persoana intoarsa din Italia. Medicul spune ca nu exista echipament de protectie si nici teste pentru COVID-19, avertizand ca in aceste conditii de practicare a medicinei in conditii de pandemie, Romania va depasi alte state europene la numarul de cazuri.

Noua cetateni romani vor fi repatriati din Italia, cu o aeronava a MApN

Alti noua cetateni romani care se aflau in Italia ca turisti sau pentru tratamente medicale si care nu mai au posibilitatea de a ramane in acea tara, dar nici de a reveni in Romania, vor fi repatriati, sambata, cu o aeronava a Ministerului Apararii Nationale MApN).

Noi cereri din partea patronilor: Bani pentru PFA, fonduri UE pentru mici firme care fac masti medicale de protectie, in contextul coronavirus COVID-19

Una dintre organizatiile de patroni din Romania, Uniunea Generala a Industriasilor din Romania UGIR), se alatura sirului de patronate care fac propuneri Guvernului pentru masuri de sprijinire a firmelor in contextul scaderii afacerilor, ca urmare a crizei coronavirus COVID-19.

O asistenta romanca din Italia: Se moare in fiecare zi! E inevitabil! Vom fi toti infectati!

O asistenta romanca aflata intr-o sectie de terapie intensiva dintr-un spital din Lombardia, zona grav afectata de coronavirus, a facut o marturisire dureroasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )