Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romanii isi vor primi abia anul viitor banii pentru Cumintenia Pamantului

Adevărul Adevărul,
Romanii isi vor primi abia anul viitor banii pentru Cumintenia Pamantului

Guvernul a amanat, in sedinta de astazi, termenul pana la care se pot restitui sumele platite de romani pentru achizitia, de catre statul roman, a Cuminteniei Pamantului. continuă pe Adevărul

Circa 550 de mii de pensionari din Moldova vor primi cate 600 de lei in ajunul sarbatorilor de iarna

Beneficiarii de toate tipurile de pensii, stabilite pana la 1 decembrie anul curent, al caror cuantum nu depaseste 2. 000 de lei, vor primi un spor financiar unic in suma de 600 de lei. Legea cu privire la acordarea suportului unic unor beneficiari de pensii a fost publicata astazi, 7 decembrie, in Monitorul Oficial.

CA URMARE A CRESTERILOR SALARIALE DE LA METROREX Calatoria cu metroul se va scumpi, de anul viitor

Calatoria cu metroul se va scumpi, de anul viitor, ca urmare a majorarilor salariale de la Metrorex, dupa cum a anuntat, ieri, Ministrul Transporturilor, Lucian Sova. Oficialul MT a mentionat ca aceasta este singura modalitate prin care pot fi acoperite cresterile de salarii de la metrou: Asa cum am prevenit opinia publica inca de la inceputul discutiilor cu sindicatul Metrorex, orice crestere salariala se va reflecta in preturi. Nu avansez cifre.

Un summit european important va avea loc anul viitor la Bucuresti

In martie, anul viitor, Bucurestiul va gazdui Summitul European al Oraselor si Regiunilor. Este cea mai mare reuniune a primarilor si reprezentantilor regionali din intreaga Europa, iar intalnirea va fi cu.

Trei doctori renumiti din Buzau vor primi titlul de Cetatean de Onoare

Medicii Carmen Orban, Florentina Ionita-Radu si Calin-Petru Tataru vor primi vineri, 7 decembrie, din partea Primariei Buzau, tilul de Cetatean de Onoare. Distinctiile vor fi oferite in cadrul unui eveniment organizat de administratia locala, special, pentru ei.

Pensionarii vor primi bani din urma: Cand ar trebui sa se imbogateasca

Pensionarii au trecut printr-o serie de socuri in ultimul an, dar s-ar putea sa aiba si ceva de castigat din tot acest talmes-balmes al guvernarii PSD-ALDE. in urma cu aproximativ jumatate de an, o noua lege a pensiilor a trecut de parlament. Departe de a fi perfecta, legea cu pricina a fost criticata acerb pentru [] .

HOROSCOP DRAGOSTE 2019. Ce zodii isi spun adio anul viitor si care isi gasesc sufletul pereche?

Unele zodii isi gasesc linistea sufleteasca si se bucura de dragostea mult visata sau de armonie in cuplu. Relatiile de prietenie sunt si ele favorizate.

Teodorovici: Anul viitor salariile si pensiile se vor lua cu siguranta. Ce spune despre inghetarea indemnizatiilor

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a comentat, miercuri seara, informatiile privind o proiect de ordonanta de urgenta prin care sporurile si indemnizatiile bugetarilor vor fi inghetate in anul 2019.

Bugetarii vor primi vouchere de vacanta si in urmatorii doi ani

Guvernul a decis, vineri, ca toti salariatii din sistemul public sa beneficieze de vouchere de vacanta in valoare de 1. 450 de lei si in urmatorii doi ani. Voucherele de vacanta au reprezentat, in anul 2018, cel mai important sprijin acordat industriei.

Vedetele Festivalului de Muzica Usoara Romaneasca Florentin Delmar, mesaje pentru publicul din Focsani. Ce premii vor primi concurentii.

In cele doua seri ale Festivalului vor exista si doua recitaluri in cele doua seri de spectacole, ale trupei Proconsul si Alexandrei Usurelu.

Romanii care vor beneficia de ajutor de stat pentru ratele la casa

Alaturi de politisti si de cadrele militare in activitate, militarii recrutati pe baza de voluntariat si care contracteaza un credit ipotecar sau imobiliar vor putea beneficia de ajutor din partea statului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )