Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii se lupta pentru locurile din Londra in care pot lucra ca statui miscatoare

Antena3 Antena3,
Romanii se lupta pentru locurile din Londra in care pot lucra ca statui miscatoare

Grupuri de est-europeni, cu precadere romani se bat zilnic pentru un loc intr-o zona centrala din Londra unde pot castiga bani de la turisti, scrie Daily Mail. Acestia sunt actori de strada si isi castiga. continuă pe Antena3

Cercetatorii din Londra au identificat o celula din sange ce ar putea prezice aparitia maladiei Alzheimer

Cerectatorii din Londra au identificat o proteina din sange care poate prezice daca un individ este expus riscului de a dezvolta tulburare cognitiva moderata MCI), atributa maladiei Alzheimer si altor forme de.

Solutii premium TONDACH pentru acoperisurile din tigla ceramica

TONDACH a lansat in ultima perioada o serie intreaga de noutati care reprezinta solutii calitative superioare ce aduc un plus substantial atat din punctul de vedere al functionalitatii, cat si al designului. Prea multe tonuri din aceeasi culoare pot duce la o casa terna, fara accente, iar solutiile oferite de Tondach Romania pot conferi o expresivitate aparte locuintei, fie ea noua sau renovata, prin nu mai putin de 25 de nuante diferite pentru tiglele ceramice, adica o varietate de suprafete si modele, in cifre acest fapt insemnand 400 de optiuni. TONDACH si-a largit considerabil gama de produse, punand la dispozitie o serie intreaga de solutii noi premium: Figaro Deluxe taietura dreapta se potriveste perfect liniilor drepte pe acoperis in cazul proiectelor rezidentiale moderne), Glazurile Amadeus confera noblete si prestanta suprafetei), solzi cu taiere semicirculara, Mulde, Sulm cu aceste tigle ceramice se pot realiza suprafete curbe de acoperis), Venus cu ondula), placaje ceramice pentru fatade.

Justitia franceza a inceput o cercetare judiciara pentru omor din culpa in cazul prabusirii avionului in Alpii Francezi

Justitia franceza, care ancheteaza cauzele prabusirii avionului A320 apartinand companiei Germanwings, in martie, in sudul Frantei, a inceput o cercetare judiciara pentru omor din culpa formulata.

Alina Gorghiu, despre fuziunea PLR-PC: Cred ca unii din cei care fac astazi fuziunea ar trebui sa accepte apusul carierei politice

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit despre fuziunea PLR-PC si este de parere ca unii din cei care fac astazi fuziunea ar trebui sa accepte apusul carierei politice. Sunt absolut convinsa ca cetatenii.

Firmele din Romania care angajeaza tineri someri vor putea accesa fonduri europene de pana la 500.000 de euro

Firmele din Romania care vor angaja tineri someri vor putea beneficia de fonduri europene de pana la 500. 000 de euro. Banii vor putea fi accesati in doua scheme de ajutoare de stat, potrivit Ghidului.

Rezervele de titei ale Rusiei - suficiente pentru productia din urmatorii 30-40 de ani

Rezervele de titei ale Rusiei din zacaminte conventionale sunt suficiente pentru productia din urmatorii 30-40 de ani, a afirmat recent ministrul Resurselor Naturale si Ecologiei, Sergey Donskoi, intr-un interviu acordat publicatiei ruse Komsomolskaya Pravda, transmite TASS, potrivit Agerpres.

Silviu Lung, fost lider in Generatia de Aur, trimis in judecata pentru omor din culpa

Fostul mare portar al Universitatii Craiova, al Stelei si al echipei nationale, Silviu Lung,a fost trimis in judecata pentru omor din culpa, dupa accidentul rutier din 2014, scrie stiripesurse. ro.

CertAsig lanseaza prima asigurare pentru drone din Romania

Compania de asigurari CertAsig a lansat prima asigure pentru drone din Romania, iar pana la finalul anului ar putea incheia cateva zeci de astfel de asigurari, a declarat Doru Obreja, director Asigurari Aviatie in cadrul companiei, citat de Agerpres.

O tanara din Vaslui care si-a INCENDIAT bebelusul, condamnata cu suspendare

O tanara din Vaslui care, in urma cu doi ani, si-a incendiat copilul nou-nascut, a fost condamnata de Judecatoria Vaslui la un an de inchisoare cu suspendare.

CE Under 21 debuteaza miercuri - Patru nume care pot deveni viitoarele staruri ale fotbalului european

Miercuri debuteaza Campionatul European Under-21, competitie care se desfasoara in Cehia. Un astfel de turneu final poate fi ocazia pentru tinerii jucatori de a se remarca si a intra in atentia unor cluburi importante. Romania nu s-a calificat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )