Libnet.ro
UNICEF

09:46

Alina Gorghiu, despre fuziunea PLR-PC: Cred ca unii din cei care fac astazi fuziunea ar trebui sa accepte apusul carierei politice

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre fuziunea PLR-PC: Cred ca unii din cei care fac astazi fuziunea ar trebui sa accepte apusul carierei politice

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit despre fuziunea PLR-PC si este de parere ca unii din cei care fac astazi fuziunea ar trebui sa accepte apusul carierei politice. Sunt absolut convinsa ca cetatenii. continuă pe B1

Gorghiu, ironie la fuziunea PLR-PC: Astazi are loc maretul eveniment?

Alina Gorghiu, presedintele PNL, declarat, vineri, la Sibiu, referitor la fuziunea dintre PLR si PC, ca astazi are loc maretul eveniment? Nu stiam cand are loc evenimentul cu fuziunea, de aia va intrebam, asa de important in opinia Partidului National Liberal este.

Alina Gorghiu, despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Acestui partid nu pot sa-i refuz nimic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit in cadrul unui interviu pentru Adevarul despre viitoarele alegeri de la Primaria Capitalei. Despre un candidat potrivit al PNL la alegerile din 2016 pentru Primaria.

Alina Gorghiu, despre operatia premierului: Sanatate si ligamente intregi! N-as pune plecarea pe seama niciunei strategii (VIDEO)

Alina Gorghiu a vorbit dupa votul parlamentarilor cu privire la pensiile speciale si despre numele sau implicat in dosarul lui Mihail Vlasov, Gorghiu spune ca sunt in calitate de martor intr-un dosar, ma.

Alina Gorghiu, despre cazul Chiliman: ,in conditiile in care un membru din conducerea PNL este retinut sau in stare de arest, va fi suspendat din functie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit vineri la Sibiu despre cazul primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, dar si despre alte subiecte de actualitate.

Alina Gorghiu, despre comparatia cu Elena Udrea: Eu nu am o problema, dar nu am fost niciodata prietena cu fosta sefa a PMP

Sustinerea de care beneficiaza co-presedintele PNL Alina Gorghiu din partea presedintelui Klaus Iohannis i-a facut pe adversarii politici sa o compare cu Elena Udrea, sustinuta de fostul sef al statului Traian.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Cand Parlamentul dezbate legi controversate, premierul si presedintii Camerelor lipsesc strategic

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu a scris, pe pagina personala de Facebook, despre pensiile speciale ale parlamentarilor, lege inoportuna, fara nicio legatura cu agenda cetatenilor, fara legatura cu.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Parlamentarii nu sunt o prioritate in acest moment

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat dupa ce parlamentarii au aprobat pensiile speciale, ca proiectul de lege nu era oportun in acest moment si a avertizat impotriva populismului.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Acest proiect de lege nu era oportun acum. Parlamentarii nu sunt o prioritate. Trebuie respectat principiul contributivitatii (VIDEO)

Alina Gorghiu, a vorbit despre votul favorabil dat de parlamentari pentru pensiile speicale. Copresedinta PNL spune ca acest proiect de lege nu era oportun in acest moment si subliniaza faptul ca nu vrem sa.

Ce spune Orban despre fuziunea PC cu PLR

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, in legatura cu fuziunea dintre PC si PLR, ca cele doua formatiuni politice nu au dat niciodata piept cu electoratul si ca este doar o chestiune de timp pana cand PSD se va lepada de ei.

Ludovic Orban ironizeaza fuziunea PLR-PC:Tusea si junghiul, sacul si petecul. Doi tuteri, indiferent cum se numesc ei, ai lui Victor Ponta, nu mai tataie separat, ci in jurul lui Ponta in cor.

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a afirmat joi ca prin fuziunea dintre Partidul Liberal Reformator PLR) si Partidul Conservator PC) doi tuteri nu mai tataie separat, ci in jurul premierului Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )