Libnet.ro
UNICEF

21:45

Rezervele de titei ale Rusiei - suficiente pentru productia din urmatorii 30-40 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rezervele de titei ale Rusiei - suficiente pentru productia din urmatorii 30-40 de ani

Rezervele de titei ale Rusiei din zacaminte conventionale sunt suficiente pentru productia din urmatorii 30-40 de ani, a afirmat recent ministrul Resurselor Naturale si Ecologiei, Sergey Donskoi, intr-un interviu acordat publicatiei ruse Komsomolskaya Pravda, transmite TASS, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Justitia franceza a inceput o cercetare judiciara pentru omor din culpa in cazul prabusirii avionului in Alpii Francezi

Justitia franceza, care ancheteaza cauzele prabusirii avionului A320 apartinand companiei Germanwings, in martie, in sudul Frantei, a inceput o cercetare judiciara pentru omor din culpa formulata.

Silviu Lung, fost lider in Generatia de Aur, trimis in judecata pentru omor din culpa

Fostul mare portar al Universitatii Craiova, al Stelei si al echipei nationale, Silviu Lung,a fost trimis in judecata pentru omor din culpa, dupa accidentul rutier din 2014, scrie stiripesurse. ro.

CertAsig lanseaza prima asigurare pentru drone din Romania

Compania de asigurari CertAsig a lansat prima asigure pentru drone din Romania, iar pana la finalul anului ar putea incheia cateva zeci de astfel de asigurari, a declarat Doru Obreja, director Asigurari Aviatie in cadrul companiei, citat de Agerpres.

NATO avertizeaza: Suplimentarea capacitatilor nucleare ale Rusiei poate avea consecinte periculoase

Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, avertizeaza ca decizia presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, de suplimentare a capacitatilor nucleare este un gest provocator, care poate avea.

Cea mai buna audienta pentru NBA din era post Michael Jordan

Finala NBA din acest an dintre Golden State Warriors si Cleveland Cavaliers a inregistrat cea mai ridicata audienta in randul fanilor din ultimii 17 ani.

Medicul care l-a insotit pe Victor Ponta pentru operatia din Turcia: Premierul nu are voie sa mearga la Guvern trei saptamani

Medicul roman Ion Bogdan Codorean, cel care l-a insotit pe Victor Ponta pentru operatia la care a fost suspus acesta in Turcia, a spus intr-un interviu pentru Gandul ce s-a intamplat in timpul operatiei suferite de premierul Romaniei si ce trebuie sa faca primul ministru dupa operatie. Potrivit acestuia, Victor Ponta nu ar trebui sa mearga la Guvern in urmatoarele trei saptamani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )