Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romanii vor primi bani pentru caldura! Care sunt conditiile pentru a putea beneficia de acest ajutor

Antena3 Antena3,
Romanii vor primi bani pentru caldura! Care sunt conditiile pentru a putea beneficia de acest ajutor

Ajutorul pentru caldura incalzire) poate fi solicitat de catre romani, prin intermediul unei cereri. Ajutorul pentru caldura este un sprijin oferit pentru incalzirea locuintei, ce este acordat in baza. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Persoanele cu dizabilitati vor primi vouchere pentru achizitia de echipamente moderne

Persoanele cu dizabilitati vor primi vouchere in valoare de pana la 23. 000 de lei pentru achizitia de echipamente moderne, incepand cu aceasta saptamana, a anuntat, luni, prim-ministrul Viorica.

Accident Ialomita. Familiile victimelor, ajutor de urgenta de la Ministerul Muncii. Cati bani vor primi

Familiile victimelor accidentului din Ialomita vor primi ajutor de urgenta de la Ministerul Muncii. Cu cati bani vor fi ajutate? Accident Ialomita. Familiile victimelor, ajutor de urgenta de la Ministerul Muncii in accidentul din Ialomita, de pe 5 octombrie, dupa impactul dintre un microbuz care ducea oamenii la serviciu si un TIR, 10 persoane au .

Elevii din Buzau vor primi cornuri fabricate in Galati si Prahova

Elevii din Buzau vor primi, de saptamana aceasta, cornuri fabricate nu doar in Galati, ci si in Prahova. Dupa ce societatea din Galati a ramas singurul producator de cornuri si biscuiti pentru scolarii din Buzau, intrucat firma din Turda s-a retras din programul guvernamental, reprezentantii societatii au cautat solutii pentru a putea face fata noilor sarcini.

Contre Tudorel Toader-Ana Birchall pe tema informatizarii instantelor: Eu am semnat acest contract, care a inceput in ianuarie Am gasit proiectul blocat, nu erau alocati bani pentru 2019

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader si succesorul sau, Ana Birchall, au intrat in polemica pe Facebook, fiecare arogandu-si merite pentru proiectul care prevede informatizarea instantelor de judecata. Tudorel Toader sustine ca el este cel care a semnat si a inceput acest proiect, in ianuarie 2019, in timp ce Ana Birchall spune ca in aprilie, cand ea a venit la minister, dotarea instantelor cu echipamente IT era blocata din lipsa de finantare, nefiind alocate fonduri in buget pentru 2019.

Noul Cod Rutier 2019. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Romana? Noul Cod Rutier 2019. Cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Modificarile .

Stirile ProTV: Primele sanctiuni pentru soferii care au incalcat noul cod rutier

Au aparut primele sanctiuni pentru soferii care se incapataneaza sa conduca si sa foloseasca in acelasi timp si telefonul, desi stiu ca sunt in pericol.

Norocul este de partea lor in luna NOIEMBRIE. Zodiile norocoase, care vor primi ceea ce merita

Au fost extrem de debusolati in ultimele saptamani, dar norocul le va surade in luna noimebrie. Zodiile norocoase sunt: DRAMA iN TEATRUL ROMANESC: FLORIN PIERSIC JR.

BOMBA! Romanii VOR IESI LA PENSIE mai DEVREME! Detalii de ULTIMA ORA

Vesti bune pentru romani! Multi vor putea iesi mai devreme la pensie. IRINA LOGHIN iN STARE DE SOC! FUEGO A PATIT-O! FANII SUNT DEVASTATI GALERIE FOTO) Persoanele care, de-a lungul anilor pe care i-au.

UPDATE Primariile din tara au nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul le-a dat doar 1,4 miliarde Lista celor aproape 1.600 de localitati care vor primi fonduri Hotararea a fost adoptata

Aproape 1600 de localitati urmeaza sa primeasca sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale. Este vorba despre un proiect care a intrat in sedinta de Guvern de luni. Din proiectul Ministerului intelegem ca ar fi nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul va da doar 1,4 miliarde lei. UPDATE: Eugen Teodorovici a anuntat ca Hotararea a fost adoptataUPDATE 1: Restul pana la 8,5 miliarde lei trebuie asigurata de urmatorul Guvern, potrivit lui Teodorovici.

Liderii separatistilor catalani vor primi pana la 15 ani de inchisoare - surse judiciare

Curtea Suprema a Spaniei planuieste sa ii condamne pe liderii separatistilor catalani la un maximum de 15 ani de inchisoare pentru incercarea din 2017 de a proclama independenta Cataloniei, relateaza Reuters, citand surse judiciare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )