Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Romanii vor in vacanta pe litoralul romanesc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii vor in vacanta pe litoralul romanesc

Principalele conditii care trebuie respectate: hotelurile vor asigura dezinfectanti, iar personalul va purta masti Peste 78% dintre romanii care au participat la un sondaj in perioada 10 - 19 mai vor sa revina pe litoralul romanesc in aceasta vara, in ciuda contextului actual, generat de pandemia de coronavirus, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

SONDAJ Romanii vor in vacanta pe litoralul romanesc, daca hotelurile asigura dezinfectanti si lenjerie de pat de unica folosinta

Din totalul respondetilor, 77% au precizat ca merg in vacanta pe litoralul romanesc o data pe an, 11,4% de doua ori pe an si 5,8% de mai multe ori pe an. Aproape 35% au si-au facut vacanta in Mamaia anul trecut, 21,4% in Eforie Nord, iar restul in celelalte statiuni.

Romanii vor sa plece la munca in Spania, Franta, Germania si Italia. Ce conditii se impun firmelor de transport

Romanii vor sa plece la munca in Spania, Franta, Germania si Italia, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, precizand ca exista deja cereri in acest sens, dar firmele de autocare trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a putea efectua transporturile.

Litoralul romanesc se deschide oficial de la 1 iunie - patronat

Mai mult de 100 de hoteluri din statiunile de la Marea Neagra, reprezentand un sfert din capacitatea de cazare a litoralului, s-au deschis sau urmeaza sa se deschida si asteapta turistii incepand cu 1 iunie, cand se vor deschide si terasele, anunta Organizatia Patronala Mamaia-Constanta. Tot atunci se redeschid si terasele pe litoral, dar restaurantele ar puta fi deschise abia pe 15 iunie. VIDEO Cum au aratat Mamaia si Vama Veche de 1 mai.

Turistii romanii vor putea merge in Grecia incepand din 15 iunie

Autoritatile de la Atena au anuntat lista celor 19 tari care vor putea trimite turisti in Grecia din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )