Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romanilor le-au placut cartile in 2019. Care au fost cele mai citite

Adevărul Adevărul,
Romanilor le-au placut cartile in 2019. Care au fost cele mai citite

Anul 2019 a fost un an bun pentru citit. Cel putin asta spun reprezentantii librariilor. Doua dintre volumele cu cel mai mare succes la public au fost Evadare de la Auschwitz si Orasul fetelor. Librarii mai anunta ca vanzarile au crescut si cu 40% fata de o luna obisnuita. continuă pe Adevărul

Cartile Olgai Tokarczuk, printre cele mai vandute titluri publicate de Polirom in 2019

Cele mai cumparate carti editate de Polirom in 2019 au fost: Sapiens. Scurta istorie a omenirii si 21 de lectii pentru secolul XXI, de Yuval Noah Harari, Arsa de vie, de Souad impreuna cu Marie-Therese Cuny, Eu sint Malala, de Malala Yousafzai si Christina Lamb, Jurnalul fericirii, de N. Steinhardt, Ratacitorii si Calatoria Oamenilor Cartii, scrise de Olga Tokarczuk, laureata Premiului Nobel pentru Literatura pe 2018.

Dosar penal dupa accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Fostul ministru ar fi cel care a patruns pe contrasens

Anchetatorii au conturat o prima ipoteza in cazul accidentului in care a fost implicat Daniel Chitoiu, in urma caruia au murit doua persoane. Masina condusa de secretarul general al ALDE ar fi patruns pe contrasens, scrie Mediafax. Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Digi24: VIDEO. Noi informatii despre accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Dezvaluirile unui martor

Apar noi imagini si informatii in legatura cu accidentul in care a fost implicat fostul vicepremier Daniel Chitoiu, joi dimineata, pe DN 7 in judetul Arges, in urma caruia au murit doua persoane. Fostul ministru de finante ar fi provocat accidentul grav de ieri, au declarat surse din ancheta pentru Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )