Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cartile Olgai Tokarczuk, printre cele mai vandute titluri publicate de Polirom in 2019

Adevărul Adevărul,
Cartile Olgai Tokarczuk, printre cele mai vandute titluri publicate de Polirom in 2019

Cele mai cumparate carti editate de Polirom in 2019 au fost: Sapiens. Scurta istorie a omenirii si 21 de lectii pentru secolul XXI, de Yuval Noah Harari, Arsa de vie, de Souad impreuna cu Marie-Therese Cuny, Eu sint Malala, de Malala Yousafzai si Christina Lamb, Jurnalul fericirii, de N. Steinhardt, Ratacitorii si Calatoria Oamenilor Cartii, scrise de Olga Tokarczuk, laureata Premiului Nobel pentru Literatura pe 2018. continuă pe Adevărul

Doua titluri de Radu Paraschivescu, printre cele mai vandute carti la Humanitas in 2019

Adevarul. ro prezinta topurile de vanzari ale celor mai importante edituri. Printre cele mai vandute carti ale editurii Humanitas, in 2019, se numara Orasul fetelor de Elizabeth Gilbert, si doua titluri de Radu Paraschivescu: Orice om ii e teama. Un partid, doi ani si trei premieri si in lume nu-s mai multe multe Romanii planetei noastre i-ar lipsi).

Romanilor le-au placut cartile in 2019. Care au fost cele mai citite

Anul 2019 a fost un an bun pentru citit. Cel putin asta spun reprezentantii librariilor. Doua dintre volumele cu cel mai mare succes la public au fost Evadare de la Auschwitz si Orasul fetelor. Librarii mai anunta ca vanzarile au crescut si cu 40% fata de o luna obisnuita.

Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri si felicitari virtuale de Sfantul Stefan. Cum ii poti surprinde placut pe sarbatoriti

In a treia zi de Craciun, crestinii ortodocsi si greco-catolici il praznuiesc pe Sfantul Stefan, primul martir ucis pentru credinta sa in Iisus Hristos. in Romania, peste 400. 000 de romani isi celebreaza, duminica, onomastica de sarbatoarea Sfantului Apostol, intaiul Mucenic si Arhidiacon Stefan. La multi ani de Sfantul Stefan tuturor sarbatoritilor! Iata cele mai frumoase .

Sarbatori fericite: Mesaje, SMS-uri si felicitari pentru Craciun 2019. Cele mai frumoase urari sunt aici!

Ne aflam in perioada Craciunului, perioada in care romanii trimit cele mai multe mesaje de Craciun prin SMS pentru a ura Sarbatori fericite celor dragi. Sms-ul de Craciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de Ajun, fie chiar in ziua Craciunului stam si scriem mesaje de Craciun, semn ca nu i-am .

The Witcher a devenit unul dintre cele mai bine cotate seriale Netflix pe IMDb: de ce-l iubesc cinefilii si-l detesta criticii

The Witcher a devenit unul dintre cele mai bine cotate seriale Netflix pe platforma IMDb la doar o saptamana de la lansare. Cu toate acestea, criticii au intampinat noua productie fantasy cu recenzii preponderent negative.

Preturile petrolului au atins cele mai ridicate niveluri din ultimele trei luni

Preturile petrolului au atins joi cele mai ridicate niveluri din ultimele peste trei luni, sustinute de sperantele unui sfarsit al razboiului comercial dintre Statele Unite si China si de un raport privind un nivel mai scazut al stocurilor de titei in Statele Unite, transmite Reuters.

Cele mai scumpe destinatii de Revelion din Romania. 2.000 de euro ca sa petreci noaptea dintre ani la poalele muntelui

Pachetele pentru petrecerea de sfarsit de an in hoteluri din cele mai cunoscute zone turistice de iarna din Romania au ajuns la preturi exorbitante.

Show INCENDIAR la Pro TV: Au facut-o in platoul stirilor Vezi AICI unele dintre cele mai FRUMOASE FEMEI din televiziune (FOTO)

Fotografia zilei vine de la Pro TV. Trei dintre cele mai frumoase prezentatoare tv s-au lasat surprinse intr-o ipostaza incendiara.

Cum sa faci cele mai bune scovergi

E timpul pentru cele mai bune scovergi.

Topul filmelor romanesti care au avut cele mai mari incasari in 2019

Doua comedii si un film biografic au avut cele mai mari incasari intre lungmetrajele romanesti lansate anul acesta pe marile ecrane.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )