Libnet.ro
UNICEF

17:30

Romanita Iovan, implicata intr-un accident rutier! Imagini de la fata locului! (FOTO)

B1 B1,
 Romanita Iovan, implicata intr-un accident rutier! Imagini de la fata locului! (FOTO)

Creatoarea de moda Romanita Iovan a fost implicata intr-un accident rutier. Desi a fost un accident usor, momentul a fost unul tensionat. Romanita si un barbat participant la trafic s-au lovit, la o zi de. continuă pe B1

Romanita Iovan, implicata intr-un accident rutier. Mesajul postat de creatoarea de moda, la scurt timp dupa accident

Romanita Iovan a fost implicata intr-un accident usor, provocat intr-un sens giratoriu din Capitala. Politia a ajuns la fata locului, iar situatia s-a incheiat cu o intelegere.

GRAV ACCIDENT RUTIER in Suceava! Doi oameni au murit (FOTO)

Un accident rutier a avut loc joi seara, in judetul Suceava in urma caruia au murit doua persoane, dupa ceautoutilitara in care se aflau , a intrat intr-un tir, relateza news. ro Un.

in ce situatii nu trebuie chemata Politia dupa producerea unui accident rutier

Putini sunt soferii care stiu cu exactitate in ce conditii pot sa nu cheme politia atunci cand sunt implicati intr-un accident rutier. Indiferent de circumstante, accidentul trebuie anuntat la politie in maxim 24 de ore de la producere.

Fetita unei familii de gorjeni a murit in urma unui cumplit accident rutier care a avut loc pe o autostrada din Italia

O familie de targujieni a fost implicata intr-un cumplit accident pe o autostrada din Italia, in urma caruia Maya, in varsa de trei ani, fetita sotilor Vladaianu, a murit.

Cum a scapat fiul unui fost deputat dupa ce a cauzat un grav accident rutier. Singurul vinovat, un sofer de microbuz

Fiul unui fost parlamentar din Vaslui a scapat de raspundere penala dupa ce, aflat la volanul unui BMW, a provocat un accident in urma caruia o adolescenta de 18 ani a fost ranita grav. Singurul tras la raspundere a ramas soferul unui microbuz care circula in fata masinii implicate in accident.

Copil care se plimba cu bicicleta, ranit intr-un accident rutier

Un accident soldat cu ranirea unui copil s-a produ, marti seara, in localitatea Suditi, din comuna Posta Calnau. Un baiat de 9 ani care se afla pe bicilceta, in timp ce mergea pe un drum lateral, a intrat fara sa se asigure pe drumul judetean, moment in care a fost acrosat de un autoturism care circula regulamentar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )