Libnet.ro
UNICEF

22:15

Romgleza Vioricai Dancila: Ce i-a spus premierul Papei Francisc. PRIMELE IMAGINI CU SONOR(VIDEO)

B1 B1,
Romgleza Vioricai Dancila: Ce i-a spus premierul Papei Francisc. PRIMELE IMAGINI CU SONOR(VIDEO)

Noi imagini de la intanirea premierului Viorica Dancila cu Papa Francisc. in presa italiana a aparut un videoclip cu sonor de la intrevederea de la Vatican. Asta dupa ce Guvernul Romaniei a publicat pana. continuă pe B1

Iohannis, ironii despre vizita Vioricai Dancila la Vatican: Nu a inteles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, la Blaj, intrebat despre anuntul facut de premierul Viorica Dancila referitor la vizita Papei Francisc in Romania, ca nu crede ca doamna a inteles ce s-a vorbit acolo.

Presa italiana: Dancila i-a oferit Papei seminte de ceapa de Buzau, de castraveti si de rosii. Replica Papei: Un intreg meniu. Dancila, alaturi de sot la Vatican

Agentia italiana de presa askanews. it scrie ca premierul Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc seminte de legume de diferite tipuri, printre care ceapa de Buzau, castraveti si rosii. Jurnalistii italieni sustin ca vizita a durat doar 24 de minute, nu 45 de minute, asa cum a spus premierul roman la Antena 3. Viorica Dancila a fost insotita la Vatican de sotul sau, potrivit presei italiene.

Orban: Nu cred ca a fost autorizata Dancila sa prezinte programul Papei Francisc

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru Mediafax, ca nu crede ca premierul Viorica Dancila a fost autorizata sa prezinte programul Papei Francisc, referindu-se la anuntul acesteia despre vizita Suveranului Pontif in Romania, la inceputul anului viitor.

Cadourile Vioricai Dancila pentru Papa Francisc: Seminte de castraveti, ceapa si rosii (FOTO, VIDEO)

Premierul Romaniei, Viorica Vasilica Dancila, a fost primita, vineri, la Vatican, de catre Sanctitatea Sa Papa Francisc. Dupa intalnire, Viorica Dancila a spus ca a primit din partea Papei Francisc o.

Cum arata semintele pe care premierul Viorica Dancila i le-a facut cadou Papei Francisc FOTO

Premierul Viorica Dancila a oferit mai multe cadouri Suveranului Pontif, printre care un stilou personalizat - inscriptionat cu numele Papei Francisc - seminte de legume si plante din soiuri traditionale.

Vaticanul o contrazice pe Dancila: Nu s-a stabilit nicio vizita a Papei Francisc in Romania

La putin timp dupa ce premierul Viorica Dancila s-a laudat cu obtinerea unui vizite a Papei Francisc in Romania pentru anul viitor, Vaticanul a dezmintit aceasta informatie, afirmand ca un anunt despre o ev.

Importanta armoniei n societatea romneasca, n centrul ntlnirii Papei Francisc cu premierul romn

Discutiile dintre Suveranul Pontif si premierul Viorica Dancila, de la Vatican, s-au centrat pe bunele relatii bilaterale dintre Sfantul Scaun si Romania, dar au fost notate si cateva teme de actualitate, precum importanta armoniei in societatea romaneasca pentru urmarirea binelui comun, potrivit Biroului de presa al Sfantului Scaun.

Vaticanul, mesaj pentru despre vizita Papei Francisc in Romania

Premierul Viorica Dancila a anuntat vineri, dupa intalnire cu Papa Francisc, o vizita a Suveranului Pontif in Romania, care ar urma sa aiba loc la inceputul anului viitor. Varicanul dezminte aceasta.

Vaticanul, mesaj despre vizita Papei Francisc in Romania

Premierul Viorica Dancila a anuntat vineri, dupa intalnire cu Papa Francisc, o vizita a Suveranului Pontif in Romania, care ar urma sa aiba loc la inceputul anului viitor. Varicanul dezminte aceasta.

Cele mai bune glume despre intalnirea Vioricai Dancila cu Papa Francisc

Intalnirea premierului Romaniei Viorica Dancila cu Papa Francisc a fost prilej de glume printre internauti. Va prezentam cateva dintre cele mai amuzante. Suntem deschisi la sugestii.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )