Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rompetrol Oil Services, profit de peste doua ori mai mic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rompetrol Oil Services, profit de peste doua ori mai mic

Rompetrol Well Services simbol: PTR) a inregistrat in primul semestru un profit net de 7,171 milioane lei, cu 55,58% mai mic decat cel consemnat in perioada similara a anului trecut 16,144 milioane lei), potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Profitul Rompetrol Well Services s-a injumatatit, veniturile au scazut cu un sfert

Rompetrol Well Services PTR), divizia de servicii petroliere la sonda a KMG International, a inregistrat in primul semestru un profit net de 7,17 milioane de lei, in scadere de peste doua ori fata de cele 16,14 milioane de lei castigate anul trecut in acelasi interval, in vreme ce afacerile companiei au consemnat o scadere cu 25,5%, de la 58 milioane de lei in primele sase luni ale anului trecut la 43,2 milioane de lei.

Profitul Rompetrol Well Services s-a injumatatit la semestru

Rompetrol Well Services PTR), divizia de servicii petroliere la sonda a KMG International, a inregistrat in primul semestru afaceri in scadere cu 25,5%, de la 58 milioane de lei in primele sase luni ale anului trecut la 43,2 milioane de lei 9,68.

Profitul SIF Banat-Crisana a crescut de peste cinci ori

SIF Banat Crisana a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit de 149,3 milioane lei, de 5,2 ori mai mare fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform datelor financiare transmise Bursei de Valori Bucuresti.

Romania produce 16 masini pe cap de locuitor, de zece ori mai putin decat Slovacia. Polonia are 14 fabrici de asamblare si motoare, noi doar trei

Productia de autoturisme din Romania a crescut de cinci ori intre 2000 si 2013, de la 78. 000 de vehicule la 410. 000, insa productia pe cap de locuitor este de zece ori mai mica decat cea inregistrata in Slovacia, de sapte ori sub nivelul din Cehia, de.

Harti mult mai detaliate: un nou satelit va putea capta imagini de pana la patru ori mai clare

Un satelit care va fi lansat saptamana aceasta va ajuta Google si alte website-uri sa imbunatateasca in mod considerabil calitatea imaginilor pe hartile lor, permitand utilizatorilor sa vada imagini cu Pamantul la o claritate de pana la patru ori mai.

Premiera pentru Romania: Simona Halep a devenit, oficial, a doua cea mai buna jucatoare de tenis din lume

WTA a dat publicitatii noul clasament oficial, in care romanca Simona Halep se claseaza pe locul secund, dupa Serena Williams. Aceasta este cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in tenisul feminin profesionist.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )