Libnet.ro
UNICEF

08:30

Romsilva: Romania este una din tarile cu cele mai mari suprafete de paduri certificate in Europa. Certificarea atesta un management responsabil al padurilor

B1 B1,
Romsilva: Romania este una din tarile cu cele mai mari suprafete de paduri certificate in Europa. Certificarea atesta un management responsabil al padurilor

Potrivit Romsilva managementul padurilor este un responsabil, dat fiind ca 2,32 milioane de hectare din fondul forestier pe care il administreaza sunt certificate. Astfel, Romania este una din tarile cu cele mai. continuă pe B1

Romania are 2,32 milioane ha de padure certificate, una din cele mai mari suprafete din Europa

Tara noastra detine o suprafata certificata de 2,32 milioane de hectare de fond forestier proprietate publica a statutui, acesta fiind una dintre cele mai mari suprafete din Europa, iar certificarea atesta un management responsabil al padurilor, a anuntat vineri Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Pogonaru: Romania - una dintre tarile cu cel mai putin capital autohton

Tara noastra se numara statele din Europa Centrala si de Est care au cel mai putin capital local, acesta fiind impins in jocul populismului si politicului, ca vinovat de serviciu, este de parere Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR).

Constanta: Una dintre cele mai mari nave de croaziera a ajuns in portul romanesc

Una dintre cele mai mari nave de croaziera din lume la bordul careia se afla 3. 000 de turisti din toata lumea a ajuns in Romania. Turistii vor vizita Capitala, vor merge in centrul vechi al Constantei si la.

VIDEO Minunile ascunse in Muntii Apuseni: Pestera Piatra Altarului, una dintre cele mai frumoase din Europa

Situata in versantul versantul drept al Vaii Ponorului, Pestera Altaruluieste considerata una dintre cele mai frumoase cavitati subterane din Romania si din Europa. Muntele o ascunde ca o adevarata comoara de care se bucura doar specialistii.

Secretele oamenilor Ubisoft Romania - cum e viata cand construiesti cele mai populare jocuri din lume

Ubisoft Romania a fost poate prima divizie a unei mari companii internationale din domeniul tehnologiei care a aterizat in Romania. La noi s-a deschis primul birou de productie Ubisoft din afara Frantei, in 1992, iar astazi ramane una dintre povestile de succes din tara noastra. 200 de oameni, iar numarul creste, muncesc pentru dezvoltarea si testarea celor mai performante jocuri din lume.

Citatul saptamanii. Valentin Jucan, membru CNA: Publicul din Romania a asistat la una dintre cele mai josnice campanii de manipulare mediatica

Afirmatiile facute de Valentin Jucan, membru in Consiliul National al Audiovizualului CNA), care a spus ca trei posturi au promovat stiri si dezbateri false, scrisorile deschise trimise deB1 TV si Romania TV catre CNA, precum si explicatiile regizorului George Ciubotaru privind starea lui Gabriel Cotabita se numara printre cele mai importante evenimente din ultimele zile. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii ale saptamanii.

Cele mai grele operatii reusite in Romania

Cele mai grele operatii reusite in Romania. Desi sunt tentati sa plece in strainatate, chirurgii din Romania prefera uneori sa ramana in tara, unde au posibilitatea sa faca operatii dificile si sa intalneasca patologii rare in randul pacientilor care le trec pragul cabinetului.

Top 30 cele mai frumoase destinatii de vazut in Romania - recomandarile celui mai cunoscut portal de calatorii din lume

Locuri dintre cele mai diferite, de la parcuri la castele, galerii de arta sau chiar un mall sunt in top 30 al destinatiilor din Romania recomandate de site-ul tripadvisor. com, cea mai cunoscuta platforma de calatorii din lume.

Firmele care fac cele mai multe schimburi valutare au 5-20 angajati si desfasoara activitati in constructii sau in sectorul de legume-fructe

Companiile din Romania care folosesc servicii specializate de schimb valutar sunt in principal IMM-uri cu 5-20 de angajati si desfasoara activitati in sectoare precum materiale de constructii, mobilier sau fructe si legume, cele mai utilizate valute fiind euro si zloti, potrivit unui studiu Akcenta.

Cele mai mari escrocherii din istorie

Desi oamenii sunt invatati de mici sa nu se increada in straini, multi dau dovada de o naivitate extrema, iar cineva este mereu gata sa profite de aceasta. Cele mai mari escrocherii din istorie ar trebui sa puna pe ganduri orice adult care are tendinta sa creada orice poveste pe care un strain i-o spune pentru a primi un ajutor de orice fel.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )