Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rona Hartner si-a anulat nunta. Motivul pentru care artista a luat aceasta decizie

Playtech Playtech,
Rona Hartner si-a anulat nunta. Motivul pentru care artista a luat aceasta decizie

Rona Hartner anunta, nu cu mult timp in urma, ca va urma sa-si uneasca destinul cu cel pe care il iubeste. Cantareata se bucura de insanatosirea sa dupa interventiile chirurgicale suferite, astfel incernand cat mai repede sa puna totul cap la cap pentru fericitul eveniment. Din pacate, solista a anulat nunta. Din ce motiv a . continuă pe Playtech

Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest. Cine nu o lasa pe Elena sa faca asta

Gheorghe Dinca se afla in arest de aproape doua luni. Cu toate acestea, sotia sa, Elena, nu vine sa il viziteze. Cine nu o lasa sa faca asta? Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, este in arest de aproximativ doua .

Motivul pentru care poate duce la ciroza si cancer hepatic

Una dintre bolile parsive care nu te trag de maneca, dar te macina viclean, pe tacute este ficatul gras. Steatoza hepatica sau ficatul gras, cum se zice in popor, este punctul de pornire al tuturor bolilor hepatice.

Performanta iPhone 11 lasa concurenta in lacrimi si e motivul pentru care costa atat

IPhone 11 si iPhone 11 Pro au fost anuntate oficial. Ca de fiecare data, Apple n-a oferit chiar toate detaliile. Dar, din fericire, in mai putin de-o saptamana le-am aflat. Astfel, acum.

SOCANT! Rona Hartner si-a scos peruca! Incredibil cum arata vedeta! Fanii si-au facut cruce! Din pacate... (FOTO)

Rona Hartner este intr-o forma de zile mari dupa ce s-a confruntat cu grave probleme de sanatate. Vedeta a impartasit fanilor imagini de la un nou show in care apare purtand peruca.

Motivul real pentru care a fost ucis Nicolae Ceausescu. Nimeni nu a vorbit despre asta

Cei care iubesc adevarul, au tot insistat sa-l caute, indiferent de cati ani s-au asternut peste acesta. Cu toate ca au trecut zeci de ani de la finele regimului comunist, abia acum ies la iveala povestile extrem de bine ascunse de liderii regimului. Care este motivul adevarat din spatele sinuciderii bruste al fostului presedinte al .

INTERVIU Vlad Mixich: Cel putin 54 dintre medicamentele pentru care se suspenda exportul paralel nu au fost exportate paralel. Ordinul Ministerului Sanatatii e scris foarte prost si nu va rezolva toate crizele de medicamente

Cel putin 54 de medicamente de pe lista de 172 de citostatice si imunosupresoare pentru care Ministerul Sanatatii intentioneaza sa suspende timp de 6 luni exportul paralel nu au fost exportate paralel, iar cauzele pentru care ele nu se gasesc in Romania ar putea fi cu totul altele, afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, Vlad Mixich, expert in politici de sanatate si fost vicepresedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului. El atrage atentia ca proiectul de Ordin al Ministerului Sanatatii, publicat vineri in dezbatere publica, e foarte prost si nu va rezolva toate crizele de medicamente.

SOC in showbiz! Rona Hartner A CEDAT! Nunta pe care urma sa o aiba in Romania NU va mai avea loc ...

Rona Hartner s-a insanatosit dupa ce a fost diagnosticata cu cancer de colon si acum se pregateste de nunta cuHerve Camilleri, care va avea loc pe 5 octombrie. Doar ca planurile vedetei nu.

Motivul cutremurator pentru care un tanar de 22 ani a fost condamnat la inchisoare pe viata

Un barbat implicat intr-o disputa intre familii incheiata tragic in cadrul comunitatii de romi, un eveniment care a socat Italia in urma cu doi ani, a fost condamnat miercuri la inchisoare pe viata,.

Si-a gasit masina blocata cu carucioare de cumparaturi: motivul pentru care a fost pedepsit soferul FOTO

Un sofer din Buenos Aires s-a trezit cu masina blocata cu carucioare de cumparaturi de angajatii unui supermarket. Se pare ca acestia au vrut sa-i de o lectie barbatului care nu a respectat legile parcarii subterane.

Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Vom merge in Parlament cu o noua propunere de guvern pentru care vom cere un vot de incredere

Viorica Dancila reactioneaza, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Guvernului, care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul sefului statului de a numi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )