Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ropharma, profit in crestere cu 11% in primul semestru, la 5,8 mil. lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ropharma, profit in crestere cu 11% in primul semestru, la 5,8 mil. lei

Profitul net al distribuitorului de medicamente Ropharma Brasov RPH) a crescut cu 11,5% in primul semestru, de la 5,2 milioane lei in primele sase luni ale anului trecut la 5,8 milioane lei in acest an 1,3 milioane euro), dupa ce veniturile din. continuă pe Wall-Street Ro

Rompetrol Well Services a inregistrat o pierdere de 1,8 milioane lei in primul semestru

Compania de servicii la sonda Rompetrol Well Services PTR) a inregistrat in primul semestru o pierdere de 1,82 milioane lei, fata de un profit net de 7,17 milioane lei in acelasi interval al anului trecut, din cauza problemelor generate in industria petroliera de scaderea pretului titeiului.

PIB a crescut in primul semestru cu 3,7% comparativ cu semestrul I 2014

Produsul Intern Brut a crescut in primul semestru cu 3,7% pe serie bruta si cu 3,8% pe serie ajustata sezonier, dupa ce in trimestrul al doilea a urcat cu 3,2% pe serie bruta si cu 3,7% pe serie ajustata fata de aceeasi perioada a anului trecut, insa comparativ cu primul trimestru a avansat cu 0,1%, arata datele Institutului National de Statistica, remise azi redactiei.

Profitul Biofarm a crescut cu 2% in primul semestru din 2015

Compania Biofarm a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit net de 15,034 milioane lei, cu 2% mai mare fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform informatiilor financiare remise, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB), citate de Agerpres.

Profitul grupului Electrica a crescut cu 30% in primul semestru, la 277 milioane lei

Grupul Electrica, cu operatuni de distributie si furnizare de energie electrica, a inregistrat in primul semestru un profit net consolidat de 277 milioane lei, in crestere cu 30% fata de perioada similara a anului trecut.

Santierul Naval Orsova a incheiat primul semestru din 2015 cu un profit net de 151.612 lei

Santierul Naval Orsova a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit net de 151. 612 lei, de circa 18 ori mai mic fata de cel din perioada similara a anului trecut, care s-a ridicat la 2,7 milioane de lei, conform informatiilor financiare remise, miercuri, Bursei de Valori Bucuresti si citate de Agerpres.

Romgaz a inregistrat un profit net in scadere cu 12% in primul semestru, la 767 mil lei, in urma cererii mai mici de gaze

Romgaz Medias SNG), cel mai mare producator de gaze naturale din tara, a raportat un profit net semestrial de 766,6 milioane de lei 172,4 milioane de euro), in scadere cu 12%, in contextul unei cereri mai mici pentru gaze naturale.

Contul curent al balantei de plati si-a redus deficitul cu 67% in primul semestru

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primul semestru un deficit de 285 milioane euro, in scadere cu 67% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile majorarii excedentului balantei veniturilor secundare si a serviciilor si reducerii deficitului la veniturile primare.

Contul curent al balantei de plati si-a redus deficitul cu 67% in primul semestru, la 285 mil. euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primul semestru un deficit de 285 milioane euro, in scadere cu 67% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile majorarii excedentului balantei veniturilor secundare si a serviciilor si reducerii deficitului la veniturile primare, a anuntat astazi Banca Nationala a Romaniei prin intermediul unui comunicat de presa.

440.000 de turisti a atras Brasovul in primul semestru, de trei ori mai mult decat Sibiul

087 de persoane s-au cazat, in primul semestru al acestui an, la hotelurile si pensiunile din judetul Brasov, in crestere cu 15,5% fata de prima jumatate a lui 2014.

Eximtur, afaceri de 24 mil. euro in primul semestru

Compania de calatorii Eximtur a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 23,7 milioane de euro, in crestere cu 6% fata de perioada similara a lui 2014. Activitatea de business travel si organizare de evenimente, parte din Eximtur Business,.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )