Libnet.ro
UNICEF

13:30

Rovana Plumb anunta cand va fi analizata in Parlament noua lege a salarizarii

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb anunta cand va fi analizata in Parlament noua lege a salarizarii

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, luni, la Romania Tv, ca noua lege a salarizarii va merge in Parlament cam in octombrie, dupa ce va fi dezbatuta public si cu institutiile financiare internationale. continuă pe România Liberă

Rovana Plumb anunta efortul bugetar pentru dublarea alocatiilor

Ministrul Muncii Rovana Plumb a declarat, luni, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca efortul bugetar al dublarii alocatiilor pentru copii este de 900 milioane lei, in acest an, si au fost indentificate resursele pentru a suporta masura.

Victor Ponta si Rovana Plumb pledeaza din nou pentru diferentierea alocatiilor pentru copii

Alocatiile dublate pentru copii vor fi platite incepand cu luna iulie, aferente lunii iunie, Ministerul Muncii lucrand insa in acelasi timp la un pachet de masuri care sa vizeze inclusiv diferentierea alocatiilor, pachet finalizat in septembrie-octombrie, a afirmat ministrul de resort, Rovana Plumb. Lucram la un pachet de masuri. Peste tot in Uniunea Europeana alocatiile se dau diferentiat, fie in functie de veniturile parintilor, fie in functie de varsta copilului, a spus Plumb, la Digi 24, potrivit Mediafax.

Rovana Plumb: Ministerul Muncii lucreaza la un proiect prin care alocatiile copiilor sa se dea diferentiat

Rovana Plumb, a declarat ca Ministerul Muncii lucreaza la un pachet de masuri prin care alocatiile pentru copii sa fie acordate in functie de venitul familiei, urmand ca acest proiect sa fie prezentat public.

EXCLUSIV Elevii vor sustine si Evaluare Nationala si examen de admitere la liceu. Ce schimbari aduce noua Lege a educatiei

Adevarul a intrat in posesia proiectului noii Legi a educatiei, pe care ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu il doreste adoptat de Parlament pana la finalul anului. Noua lege implementeaza concurs de admitere la liceu, descentralizeaza scolile si asigura studentilor reprezentare de 25% in conducerea universitatilor. Documentul nu include totusi modificarile aduse procedurii de inscriere la ora de Religie.

EXCLUSIV Noua Lege a Educatiei: elevii vor sustine examene si la Evaluarea Nationala, si la admiterea in liceu

Adevarul a intrat in posesia proiectului noii Legi a Educatiei, pe care ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu il doreste adoptat de Parlament pana la finalul anului. Noua lege implementeaza concurs de admitere la liceu, descentralizeaza scolile si asigura studentilor reprezentare de 25% in conducerea universitatilor. Documentul nu include totusi modificarile aduse procedurii de inscriere la ora de Religie.

Proiect: Examen de admitere la unele licee si trei probe in plus la evaluarea de la clasa a VIII-a. Ce schimbari va aduce noua Lege a educatiei

Examen de admitere la liceele cu numar de candidati mai mare decat locurile oferite, trei probe in plus la evaluarea de la clasa a VIII-a si invatamant profesional redus de la 3 la 2 ani sunt cuprinse in initiativa legislativa de la care vor incepe dezbaterile pentru modificarea Legii educatiei. Proiectul Legii educatiei a fost realizat in martie de un grup de parlamentari, iar ulterior au mai fost si alte variante, una in aprilie, iar o ultima la sfarsitul lunii mai. Initiativa legislativa, aflata pe agenda Parlamentului, este punctul de plecare al dezbaterilor pentru noua Lege a educatiei.

Ecaterina Andronescu explica de ce noua Lege a Educatiei este o vechitura

Sefa Comisiei de invatamant din Senat, Ecaterina Andronescu, recunoaste ca noua Lege a Educatiei, pusa in dezbatere publica, este o ciorna din 2011, care nu a mai fost actualizata cu cele mai recente modificari operate in legea care e acum in vigoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )