Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta si Rovana Plumb pledeaza din nou pentru diferentierea alocatiilor pentru copii

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta si Rovana Plumb pledeaza din nou pentru diferentierea alocatiilor pentru copii

Alocatiile dublate pentru copii vor fi platite incepand cu luna iulie, aferente lunii iunie, Ministerul Muncii lucrand insa in acelasi timp la un pachet de masuri care sa vizeze inclusiv diferentierea alocatiilor, pachet finalizat in septembrie-octombrie, a afirmat ministrul de resort, Rovana Plumb. Lucram la un pachet de masuri. Peste tot in Uniunea Europeana alocatiile se dau diferentiat, fie in functie de veniturile parintilor, fie in functie de varsta copilului, a spus Plumb, la Digi 24, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Rovana Plumb anunta efortul bugetar pentru dublarea alocatiilor

Ministrul Muncii Rovana Plumb a declarat, luni, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca efortul bugetar al dublarii alocatiilor pentru copii este de 900 milioane lei, in acest an, si au fost indentificate resursele pentru a suporta masura.

Premierul Victor Ponta: Alocatia pentru copil, ca sprijin social, trebuie sa o gandim mai tintit si mai eficient

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca alocatia pentru copil ca sprijin social, trebuie gandita mai tintit si mai eficient, astfel incat banii chiar sa ajunga la copii. Alocatia pentru copil, ca.

Rovana Plumb: Ministerul Muncii lucreaza la un proiect prin care alocatiile copiilor sa se dea diferentiat

Rovana Plumb, a declarat ca Ministerul Muncii lucreaza la un pachet de masuri prin care alocatiile pentru copii sa fie acordate in functie de venitul familiei, urmand ca acest proiect sa fie prezentat public.

Ministrul Muncii: Alocatiile pentru copiii din familiile sarace ar putea creste din nou

Copiii care fac parte din familii sarace ar putea primi un ajutor mai mare din partea Guvernului. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat pentru Antena 3 ca se lucreaza la un pachet in care alocatiile sa se.

Rovana Plumb anunta cand va fi analizata in Parlament noua lege a salarizarii

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, luni, la Romania Tv, ca noua lege a salarizarii va merge in Parlament cam in octombrie, dupa ce va fi dezbatuta public si cu institutiile financiare internationale.

Gabriel Oprea il strange cu usa pe Victor Ponta pentru alegerile din 2016: care sunt cerintele UNPR pentru PSD

Cu un partid in spate fara de care Guvernul Ponta nu ar supravietui, Gabriel Oprea incearca sa obtina maximum pentru UNPR in negocierile cu premierul Victor Ponta pentru o candidatura comuna la alegerile locale si parlamentare din 2016. Pentru a-si pastra fotoliul de premier, Ponta este dispus sa cedeze in fata doleantelor UNPR, insa se izbeste de reticenta colegi din PSD, care nu sunt dispusi sa ramana pe dinafara.

Victor Ponta despre reducere TVA la alimente: E o masura economica, dar si sociala. Practic, salariile si pensiile cresc prin aceasta masura. Evaziunea fiscala va fi mult mai mica

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, intr-o emisiune la Romania Tv, ca masura reducerii TVA la alimente de la 24% la 9% E o masura economica, dar si sociala. Pentru cel care are 1. 000 de lei venit sau 500 de lei venit e important. Practic, salariile si pensiile cresc prin aceasta masura. O familie de pensionari face economii de 20%, dupa noul TVA. Primul ministru sustine ca si evaziunea fiscala va fi mai mica odata cu reducerea TVA la alimente: Evaziunea fiscala va fi mult mai mica - la 24% merita sa faci evaziune fiscala, la 9% nu prea. Eu nu cred ca toti romanii sunt evazionisti. Cred ca exista situatii cand pui un comerciant sa plateasca taxe atat de mari, incat e nevoit sa faca evaziune.

Victor Ponta: 1 Iunie, zi importanta - TVA redus si alocatii duble. Salut promulgarea legii de catre presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Premierul Victor Ponta saluta promulgarea legii de catre Iohannis si da asigurari ca.

Sefa PNL, atac la Victor Ponta, pe tema motiunii de cenzura

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, spune ca partidul ar fi putut alege si alte subiecte pentru motiunea de cenzura, de la ordonanta bacsisului . ) la animalul sacru Sova, dar tema dreptului de vot e una de principiu pentru PNL intrucat nu crede, asa cum crede Victor Ponta, ca votul e o lozinca, relateaza Mediafax.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Este un subiect foarte important pentru PNL, votul nu e o lozinca asa cum crede Victor Ponta

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca tema dreptului la vot este una de principiu pentru PNL si ca trebuie adusa in dezbatere publica cat mai repede, spre deosebire de Victor Ponta, care crede ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )