Libnet.ro
UNICEF

20:30

Rovana Plumb, audiata in Comisia juridica a Parlamentului European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rovana Plumb, audiata in Comisia juridica a Parlamentului European

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: ii cer imperativ premierului Viorica Dancila sa faca de urgenta o noua nominalizare pentru portofoliul de comisar european doar dupa acordul Presedintelui Romaniei si cu avizul Parlamentului. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Rovana Plumb, respinsa de comisia juridica a Parlamentului European

Rovana Plumb, propunerea Romaniei de comisar european, a fost respinsa de comisia juridica a Parlamentului European, cu o larga majoritate, a declarat europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan. Si comisarul propus de Ungaria a fost respins de comisia juridica a Parlamentului European.

Rovana Plumb, invitata la o audiere exceptionala in comisia juridica a Parlamentului European. Siegfried Muresan: in acest moment, Rovana Plumb face Romania de ras

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a scris, pe Facebook, ca Rovana Plumb, propusa comisar european, a fost invitata la o audiere exceptionala in Comisia Juridica a Parlamentului European ca urmare a informatiilor contradictorii din declaratia sa de avere.

Rovana Plumb, audiata in Comisia juridica a PE in legatura cu neclaritatile din declaratia de avere

Rovana Plumb, nominalizata pentru postul de comisar european pentru Transporturi, e audiata joi in C.

Rovana Plumb, prima reactie dupa votul impotriva din comisia juridica a Parlamentului European: Pana la aceasta ora nu am primit nicio comunicare oficiala

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb sustine ca nu a primit inca nicio comunicare oficiala din partea Comisiei JURI din PE, in urma audierii sale. Rovana Plumb, respinsa de comisia juridica a Parlamentului EuropeanIohannis ii cere lui Dancila sa faca o noua nominalizare de comisar doar cu acordul presedintelui si cu avizul ParlamentuluiPSD da vina pe opozitie pentru respingerea Rovanei Plumb.

Si comisarul propus de Ungaria a fost respins de comisia juridica a Parlamentului European

Propunerea Ungariei pentru comisar european, Laszlo Trocsanyi, a fost respins de comisia juridica a Parlamentului European, care a decis, ca si in cazul Rovanei Plumb, ca se afla in conflict de interese.

Zi de Plumb pentru Rovana. Comisia Juridica a PE i-a dat aviz negativ pentru functia de comisar european. PSD trebuie sa faca o alta propunere

Rovana Plumb a primit aviz negativ din partea Comisiei Juridice a Parlamentului European pentru functia de comisar pe Transporturi. Au fost 15 voturi impotriva, 6 pentru si doua abtineri. in urma avizului negativ, Rovana Plumb nu mai poate fi audiata in Comisia de Transporturi. Guvernul Dancila trebuie sa vina cu o alta propunere, sustin surse diplomatice pentru Adevarul.

Rovana Plumb, respinsa de Comisia Juridica a Parlamentului European pentru postul de comisar european. Si candidatul Ungariei a patit la fel

Propunerea Romaniei de comisar european, Rovana Plumb, a fost respinsa de Comisia juridica a Parlamentului European. Contra Rovanei Plumb au votat15 europarlamentari, 6 au votat pentru si doi s-au.

Soarta Rovanei Plumb se decide luni, cand Comisia JURI a Parlamentului European va transmite concluziile in cazul comisarilor respinsi la vot

Comisia Europeana asteapta din partea Parlamentului European sa ii transmita deciziile in privinta celor doi candidati pentru functiile de comisari europeni - Rovana Plumb din partea Romaniei si Laszlo Trocsanyi din partea Ungariei - care au primit joi un vot de respingere in Comisia pentru Afaceri Judiciare JURI).

Rovana Plumb va fi audiata pentru postul de comisar european

Comisia Europeana trebuie alcatuita pana la 1 noiembrie pentru ca vechea comisie condusa de Juncker isi incheie mandatul. in acesta saptamana presedintele Parlamentului European are intalniri cu toti.

Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia juridica din PE si NU va mai fi comisar european. Rares Bogdan: O rusine foarte mare, pe care Romania o suporta din cauza Vioricai Dancila (VIDEO)

Rovana Plumb a fost respinsa in urma audierilor din Comisia juridica a Parlamentului European, unde fusese chemata sa justifice diferentele din declaratia de avere. in aceste conditii, eurodeputatul PSD nu va ma.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )