Libnet.ro
UNICEF

22:45

Rovana Plumb va fi audiata pentru postul de comisar european

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb va fi audiata pentru postul de comisar european

Comisia Europeana trebuie alcatuita pana la 1 noiembrie pentru ca vechea comisie condusa de Juncker isi incheie mandatul. in acesta saptamana presedintele Parlamentului European are intalniri cu toti. continuă pe Antena3

Rovana Plumb audiata in 2 octombrie pentru postul de comisar pentru Transporturi

Rovana Plumb, propusa comisar european pentru Transporturi ,careia, ca si altor nominalizati pentru noua Comisie europeana, Comisia juridica din PE i-a cerut explicatii suplimentare privind declaratia de avere, va fi audiata in 2 octombrie la ora 10 in comisia de specialitate a Parlamentului European.

Ludovic Orban (PNL): O somez pe Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. Va fi respinsa, dar rusinea inca poate fi evitata (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a cerut, luni, premierului Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pe Transporturi, in conditiile in care nu are sasa sa.

Rovana Plumb, audiata simultan cu candidatul belgian acuzat de spalare de bani

Rovana Plumb va fi audiata in acelasi timp cu Didier Reynders RENEW), acuzat de spalare de bani, si.

Victor Ponta: Rovana Plumb e foarte atasata de cine e sef. Daca esti sef, e si Rovana cu tine (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut, luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Rovana Plumb, propusa pentru postul de comisar pe Transporturi, in viitorul Executiv european, este foarte.

Dancila: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Am incredere in experienta ei

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Resita, ca o sustine pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european si da asigurari ca nu are niciun gand sa intre in competitie. Am sustinut-o din prima clipa doar eu am propus-o pentru aceasta functie. Am incredere in ea, a declarat Dancila intr-o conferinta de presa.

VIORICA DANCILA: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat vineri ca o sustine in continuare pe Rovana Plumb pentru ocuparea functiei de comisar european si a infirmat informatiile potrivit carora isi pregateste pentru sine ocuparea unui astfel de portofoliu in cadrul Comisiei Europene, subliniind ca este candidat la alegerile prezidentiale din tara noasra.

Orban o someaza pe Dancila sa retraga candidatul pentru functia de comisar european: inca poate fi evitata rusinea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere premierului Viorica Dancila sa retraga candidatul pentu functia de comisar european, intrucat nu are sanse sa treaca de votul comisiei de spcialitate. Suntem in ceasul al 12-lea, inca poate fi evitata rusinea ca un candidat roman pentru functia de comisar european sa fie respins de Parlamentul European, afirma Orban.

Orban o someaza pe Dancila sa retraga candidatul pentru functia de comisar european

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere premierului Viorica Dancila sa retraga candidatul pentu functia de comisar european, intrucat nu are sanse sa treaca de votul comisiei de spcialitate.

Rovana Plumb, careia Comisia juridica din PE i-a cerut explicatii in legatura cu declaratia de avere, audiata in 2 octombrie in Parlamentul European

Rovana Plumb, propusa comisar european pentru Transporturi, careia, ca si altor nominalizati pentru noua Comisie europeana, Comisia juridica din PE i-a cerut explicatii suplimentare privind declaratia de avere, va fi audiata in 2 octombrie la ora 10 in comisia de specialitate a Parlamentului European.

Digi24 - EXCLUSIV Surpriza: Desemnarea Rovanei Plumb drept comisar european incalca legea

Propunerea de comisar european din partea Romaniei, in persoana Rovanei Plumb, ar fi fost facuta de Viorica Dancila fara sa se tina cont de Legea 3732013, privind cooperarea dintre Parlament si Guvern in domeniul afacerilor europene. Conform articolului 19 din lege, Guvernul trebuie sa informeze Parlamentul cu privire la propunerea de comisar european, iar Comisiile de specialitate din Parlament trebuie sa audieze respectiva persoana propusa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )