Libnet.ro
UNICEF

13:15

Rovana Plumb, dupa ce si-a citit dosarul prin care DNA ii cere urmarirea penala in afacerea Belina: Este un atac la Guvern si la PSD

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb, dupa ce si-a citit dosarul prin care DNA ii cere urmarirea penala in afacerea Belina: Este un atac la Guvern si la PSD

Ministrul delegat Rovana Plumb a declarat, joi, ca dosarul Belina, in care procurorii DNA cer sa fie urmarita penal, reprezinta un atac la Guvern si la PSD. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Rovana Plumb e martor in dosarul Belina. Voi vota impotriva cererii DNA

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca va vota impotriva inceperii urmaririi penalefata de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice la data faptei, in legatura cu.

Membrii PSD fac zid in jurul colegelor lor, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

PSD nu renunta la Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, dupa ce acestea au fost puse sub acuzare de catre DNA, in dosarul Belina. La sedinta organizata la sediul partidului, membrii PSD au venit foarte.

Rovana Plumb, prima reactie dupa ce dosarul sau a ajuns in Parlament: Este un atac pentru destabilizarea statului de drept

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a declarat joi, dupa ce si-a studiat dosarul trimis de procurori Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, ca nu a incalcat legea si ca dosarul.

VIDEO Dosarul Belina. Sevil Shhaideh si Rovana Plumb nu vor demisiona din Guvern, in ciuda acuzatiilor DNA. Pesedistii le considera nevinovate

Conducerea PSD a decis, luni, ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb sunt nevinovate, iar acestea nu vor demisiona din Guvernul Tudose. Decizia de luni intervine dupa ce DNA a anuntat ca ambele membre ale Executivului sunt cercetate in dosarul Belina. Pe de alta parte, liderii PSD si ALDE urmeaza sa ia o decizie legata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, acuzat ca tolereaza atacurile procurorilor la adresa PSD.

Dosarul Insula Belina. Pesedistii discuta soarta lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Care este pozitia majoritatii

Conducerea PSD analizeaza, luni, situatia a doi oameni - cheie ai partidului si ai Guvernului Tudose - Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ambele sunt cercetate in dosarul Belina, intomit de procurorii DNA. Unii lideri PSD, inclusiv Liviu Dragnea, sunt tentati sa le ia apararea, insistand ca dosarul intocmit de procurori este doar un atac la adresa partidului.

Rovana Plumb se apara: Dosarul Belina, un atac pentru destabilizarea statului de drept

Ministrul pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb a declarat joi la iesirea de la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor ca nu a incalcat legea si ca dosarul Belina este un atac la adresa PSD, si.

Klaus Iohannis, mesaj ferm pentru PSD: Sevil Shhaideh si Rovana Plumb trebuiau sa demisioneze sau sa fie retrase (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb ar trebui sa demisioneze din Guvern in contextul in care sunt anchetate pentru fapte de coruptie in dosarul.

Conducerea PSD, sprijin total pentru Sevil Shhaideh si Rovana Plumb / Vor fi aparate de toti membrii de partid

Conducerea PSD, reunita luni, a decis sa acorde un sprijin total pentru Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, vizate de DNA in dosarul Belina.

Jocurile din interiorul PSD: Sedinta pentru stabilirea soartei lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb in Guvern (VIDEO)

Scandalul privind dosarul Belina ia amploare! Potrivit unor surse, PSD le-ar obliga pe Sevil Shhaideh si pe Rovana Plumb sa ramana in guvern ca sa-l salveze pe Liviu Dragnea. Ministrul Fondurilor.

Mihai Tudose s-a rastit iar la niste secretari de stat, la inceputul sedintei de Guvern. Despre ministrii cu probleme penale, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, nu a spus nimic

Premierul Mihai Tudose i-a amenintat pe reprezentantii Ministerului Transporturilor ca ii va demite pe toti daca nu vor deszapezi drumurile la iarna. Eu va spun foarte sincer: in primele 12 ore de la caderea ultimului fir de zapada dupa viscol daca nu se circula la negru plecati acasa toti, inclusiv cel care se ocupa de aviatie, i-a spus Tudose unui secretar de stat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern. Pe un ton dur s-a adresat si ministrului educatiei. Nu este pentru prima oara cand premierul se rasteste public la ministri sau secretari de stat, la inceputul sedintelor de Guvern. Despre problemele penale ale ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb nu a spus nimic pana acum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )