Libnet.ro
UNICEF

15:30

Victor Ponta: Rovana Plumb e martor in dosarul Belina. Voi vota impotriva cererii DNA

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Rovana Plumb e martor in dosarul Belina. Voi vota impotriva cererii DNA

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca va vota impotriva inceperii urmaririi penalefata de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice la data faptei, in legatura cu. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre ministrii din dosarul Belina: Ca prim-ministru, i-as fi schimbat

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca intelege sustinerea politica pe care partidul o acorda ministrilor Rovana Plumb si Sevil Shhaideh, vizate in dosarul Belina, dar, in calitate de premier, i-ar fi schimbat, potrivit Agerpres.

Dosarul Belina: Tudose discuta azi cu Tudorel Toader despre posibilitatea ca Guvernul sa sesizeze CCR

Premierul Mihai Tudose va avea azi o discutie cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre posibilitatea ca Guvernul sa sesizeze Curtea Constitutionala CCR), pe motiv ca DNA generat un conflict juridic de natura constitutionala atunci cand a decis cercetarea ministrilor Sevil Shhiadeh si Rovana Plumb in dosarul Belina.

Radu Banciu, despre cum se apara cei din dosarul Belina: Declaratii sfidatoare la adresa bunului simt (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu acuzatii puse de procurorii DNA asupra lui Sevil Shhaideh si a Rovanei Plumb in dosarul Belina si implicare lui Liviu Dragnea.

Victor Ponta: Voi vota impotriva solicitarii DNA pentru ridicarea imunitatii parlamentare a Rovanei Plumb

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri ca va vota impotriva ridicarii imunitatii parlamentare a ministrului Rovana Plumb, pentru ca este martor si nu a luat ea lacul Belina.

VIDEO Dosarul Belina. Sevil Shhaideh si Rovana Plumb nu vor demisiona din Guvern, in ciuda acuzatiilor DNA. Pesedistii le considera nevinovate

Conducerea PSD a decis, luni, ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb sunt nevinovate, iar acestea nu vor demisiona din Guvernul Tudose. Decizia de luni intervine dupa ce DNA a anuntat ca ambele membre ale Executivului sunt cercetate in dosarul Belina. Pe de alta parte, liderii PSD si ALDE urmeaza sa ia o decizie legata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, acuzat ca tolereaza atacurile procurorilor la adresa PSD.

Dosarul Insula Belina. Pesedistii discuta soarta lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Care este pozitia majoritatii

Conducerea PSD analizeaza, luni, situatia a doi oameni - cheie ai partidului si ai Guvernului Tudose - Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ambele sunt cercetate in dosarul Belina, intomit de procurorii DNA. Unii lideri PSD, inclusiv Liviu Dragnea, sunt tentati sa le ia apararea, insistand ca dosarul intocmit de procurori este doar un atac la adresa partidului.

VIDEO Kelemen Hunor evita sa anunte cum va vota UDMR in cazul ministrului Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina

Presedintel UDMR, Kelemen Hunor a reiterat ca este prematur sa anunte cum va vota formatiunea pe care o conduce in cazul ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina.

Senatorul Paul Stanescu le va ruga pe Plumb si Shhaideh sa nu-si dea demisia din PSD, pe motiv ca dosarul Belina este o facatura

Senatorul PSD Paul Stanescu, liderul organizatiei judetene Olt, a declarat, luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca le va ruga pe Rovana Plumb si Sevil Shhaideh sa nu-si dea demisiile din functii, deoarece dosarul intocmit de DNA e o facatura.

Sedinta PSD pentru dosarul Belina. Codrin Stefanescu il ameninta pe Tudorel Toader cu revocara daca nu ii da jos pe Lazar si Kovesi

Iderii PSD se reunesc, luni, in Biroul Permanent al partidului, pentru a discuta despre cazul vicepremierului Sevil Shhaideh - pusa sub urmarire penala in dosarul Insula Belina - si al ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, in cazul careia DNA a cerut sesizarea Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de urmarire penala. Tot luni, ar urma sa ajunga la Parlament sesizarea procurorilor in cazul Rovanei Plumb.

Conducerea PSD, sprijin total pentru Sevil Shhaideh si Rovana Plumb / Vor fi aparate de toti membrii de partid

Conducerea PSD, reunita luni, a decis sa acorde un sprijin total pentru Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, vizate de DNA in dosarul Belina.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )