Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rovana Plumb: Nu exista un partid mai responsabil decat PSD, care poate sa priveasca cu incredere si sinceritate spre viitor si, de ce nu, spre viitorul Centenar

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb: Nu exista un partid mai responsabil decat PSD, care poate sa priveasca cu incredere si sinceritate spre viitor si, de ce nu, spre viitorul Centenar

Presedinta organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, considera ca in Anul Centenarului presedintele Romaniei, cel care ar trebui sa uneasca propunerile valoroase, este mai preocupat de propria campanie electorala si ca seful statului indeamna romanii sa se lupte intre ei si ameninta premierul sa faca ce i se spune, adica sa demisioneze. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb, noua declaratie naucitoare: Klaus Iohannis indeamna romanii sa se lupte intre ei si o ameninta pe Viorica Dancila

Rovana Plumb, presedinta organizatiei de femei a PSD, l-a acuzat pe Klaus Iohannis ca e mai preocupat de propria campanie electorala, decat de soarta cetatenilor. Ea l-a mai acuzat pe seful statului ca.

Rovana Plumb: Dancila are foarte multe cunostinte la nivel european

Viorica Dancila va ramane premier pana la alegerile viitoare, da asigurari Rovana Plumb, presedinta organizatiei de femei a PSD. Doamna prim-ministru Viorica Dancila va conduce acest Executiv pana la.

Rovana Plumb, despre alegerile PSD pentru Parlamentul European

Presedinta Organizatiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, la Mamaia, referitor la afirmatiile lui Calin Popescu-Tariceanu ca participarea candidatilor PSD si ALDE pe o lista comuna la alegerile.

Rovana Plumb anunta pana cand va conduce Viorica Dancila Guvernul

Presedinta organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, in statiunea Mamaia, ca Viorica Dancila va fi cu certitudine premier pana la alegerile viitoare. Doamna prim-ministru Viorica.

Rovana Plumb: Viorica Dancila va conduce acest Executiv pna la alegerile viitoare, cu certitudine

Presedinta organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, in statiunea Mamaia, ca Viorica Dancila va fi cu certitudine premier pana la alegerile viitoare, scrie Agerpres.

Rovana Plumb: Viorica Dancila este un profesionist, un lider politic care isi iubeste mult tara; va conduce cu certitudine Guvernul pana la alegeri

Presedinta Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, spune ca premierul Viorica Dancila este un profesionist, un om de echipa, un lider politic care isi iubeste mult tara. Plumb crede ca Dancila va ramane premier pana la alegerile viitoare.

Radu Banciu: Rovana Plumb a facut niste declaratii naucitoare, pentru care ar trebui amendata. Nu poti sa spui chiar orice... (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat ca Viorica Dancila este un om profesionist, un lider politic care isi iubeste foarte mult tara si care are foarte multe cunostinte la nivel european. Declaratia social-de.

Artificiile prin care Guvernul a redus deficitul bugetar. Gaura ramane de doua ori mai mare decat anul trecut si de 7 ori mai mare decat in 2016

Executia bugetara pe primele sapte luni arata o scadere considerabila a deficitului bugetar al Romaniei, de la 1,61% din produsul intern brut la 1,26% din PIB, insa acesta este mai mult modificat din pix ca sa para mai mic. Comparativ cu anul trecut, el este insa de doua ori mai mare si de sapte ori mai mare decat in 2016.

Alimentul care ajuta la tratarea impotentei. Este mai bun decat un medicament

Conform cercetatorilor uleiul de masline ar putea fi mai bun decat Viagra in tratamentul impotentei. Oamenii de stiintade la Facultatea din Atena au descoperit ca numai noualingurite de ulei de.

Lichiditatea din banci a disparut mai repede decat ne asteptam

Lichiditatea din sectorul bancar a disparut mai repede decat ne asteptam, considera Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal. Afirmatia domniei sale vine in contextul in care, luni, Banca Nationala a Romaniei BNR) a injectat in piata bancara 12,17 miliarde lei, realizand, astfel, cea mai mare operatiune Repo din 1 octombrie 2012, cand a imprumutat bancile cu 12,62 miliarde lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )