Libnet.ro
UNICEF

16:45

Rovinieta da rateuri din nou. CNADNR: Soferii nu vor primi amenzi daca nu au rovinieta/peaj. Sistemul de plata prin SMS nu functioneaza de aproape trei ore (VIDEO)

B1 B1,
Rovinieta da rateuri din nou. CNADNR: Soferii nu vor primi amenzi daca nu au rovinieta/peaj. Sistemul de plata prin SMS nu functioneaza de aproape trei ore (VIDEO)

De mai bine de doua ore, soferii nu isi pot cumpara rovinieta, deoarece sistemul a clacat si nu mai functioneaza plata prin SMS. Situatie care a dus la cozi imense pe autostrada spre Constanta. Si cum an. continuă pe B1

Alina Puscas este insarcinata din nou!

Alina Puscas, prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva! de la Antena 1, este insarcinata in luna treia, cu cel de-al doilea copil. Actrita spune ca isi doreste foarte mult o fetita. Iata ce a declarat.

Consiliul de Administratie al TVR a propus-o, din nou, pe Monica Ghiurco pentru postul de presedinte - director general - surse

Consiliul de Administratie al TVR a propus-o joi, din nou, pe Monica Ghiurco pentru postul de presedinte - director general, potrivit informatiilor HotNews. ro. Votul consiliului vine in pofida faptului ca Monica Ghiurco a fost deja respinsa o data de Parlament cand s-a prezentat pentru un mandat de presedinte general un urma cu aproape 3 saptamani.

Zidane, cu pantalonii rupti la meci... din nou. Tinde sa devina o traditie in Champions League (VIDEO, FOTO)

Tehnicianul echipei de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, a comis-o din nou. Antrenorului madrilenilor i s-au descusut pandalonii in timpul meciului dintre echipa sa cu Manchester City, potrivit.

Grapini, criticata din nou: Campioana greselilor gramaticale s-a luat de Andrei Plesu (VIDEO)

Daca taceai, filosof ramaneai. Cum insa acest lucru nu s-a intamplat, Maria Grapini e din nou in centrul atentiei. Cunoscuta in mediul online ca fiind una dintre persoanele.

Hamilton, din nou primul

Pilotul britanic Lewis Hamilton Mercedes) a stabilit cel mai rapid timp al celei de-a treia sedinte de antrenamente libere in vederea Marelui Premiu al Rusiei la Formula 1, sambata pe circuitul din Soci, fiind cronometrat pe cel mai rapid tur in 1 min. 36 sec. 403/1000 medie orara 218,383 km).

Zidane pus intr-o situatie jenanta la meciul cu Manchester City. Si-a rupt din nou pantalonii (foto)

Zinedine Zidane, managerul echipei Real Madrid, s-a aflat marti seara intr-o postura delicata in timpul partidei cu Manchester City din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor.

Greg Koniecznky, FP: Stam pe 700 mil. lei cash. In 2017 vrem sa facem din nou o distributie de cel putin 0,05 lei/actiune

Fondul Proprietatea FP) vrea sa faca anul viitor o distributie de numerar catre actionari care sa fie de minim 0,05 lei/actiune, identica celei din acest an, in ciuda faptului ca incasarile din dividende ale FP sunt in scadere in 2016.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )