Libnet.ro
UNICEF

14:45

Rudel Obreja, declaratie dupa eliberare: Lui Klaus Iohannis sa-i fie rusine ca apara asa ceva

Antena3 Antena3,
Rudel Obreja, declaratie dupa eliberare: Lui Klaus Iohannis sa-i fie rusine ca apara asa ceva

Fostul sef al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, eliberat miercuri din Penitenciarul Jilava dupa ce a contestat alcatuirea completurilor de 5 judecatori, i-a transmis un mesaj presedintelui Klaus Iohannis,. continuă pe Antena3

Rudel Obreja, dezvaluiri-bomba: Nu intelegeam atunci securismul din interiorul sistemului

Fostul sef al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, eliberat miercuri din Penitenciarul Jilava dupa ce a contestat alcatuirea completurilor de 5 judecatori, i-a acordat un interviu exclusiv jurnalistei Antena 3.

Dan Sova, Constantin Nita si Rudel Obreja vor fi eliberati din inchisoare

Fostul deputat Dan Sova, fostul ministru Constantin Nita si fostul sef al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja vor fi eliberati din inchisoare, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitiei a dispus.

Rudel Obreja, la iesirea din inchisoare: Suntem victimele unui complot. Ce s-a intamplat la completurile de 5 judecatori este o imensa ticalosie

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, condamnat in dosarul Gala Bute, a declarat, la iesirea din inchisoare, ca urmare a deciziei ICCJ, ca ceea ce s-a intamplat la completurile de 5 judecatori - a caror constituire a fost declarata ilegala de Curtea Constitutionala - este o imensa ticalosie.

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Se pregateste OUG pentru noi taxe si impozite. Va arunca in haos economia

Klaus Iohannis a facut declaratii dupa sedinta CSAT. Sedinta CSAT s-a desfasurat in doua zile. Am analizat siam aprobat o serie de masuri importante care privesc apararea tarii si secur.

Klaus Iohannis: Guvernul arunca in haos economia, toate se vor scumpi

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri o declaratie de presa, dupa sedinta CSAT, in care s-a aratat ingrijorat de noile taxe anuntate de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Seful statului a avertizat ca viata romanilor va deveni mult mai.

Klaus Iohannis, declaratie cu privire la organizarea unui referendum pe Justitie: Cu siguranta mai vorbim

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Viena, ca este o tema de actualitate referendumul privind justitia. 28 de organizatii i-au cerut sefului statului sa emita de urgenta decretul de organizare a .

Klaus Iohannis, reclamat la CNCD dupa afirmatia despre autisti: Este de condamnat. E o stigmatizare in plus

Presedintele Asociatiei Autism Europa Bistrita, Ana Dragu, a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in legatura cu afirmatia presedintelui Klaus Iohannis privind autistii, dupa ce, anterior, tot ea a sesizat CNCD despre limbajul.

Klaus Iohannis isi cere scuze dupa declaratiile de la evenimentul de marti seara: `Nu a avut, sub nicio forma, intentia de a incalca dreptul la demnitate al persoanelor care sufera de autism`

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a transmis, marti, dupa declaratiile sefului statului in cadrul unei intalniri cu tinerii premiati ai concursului Civic Avengers,.

Klaus Iohannis: O sa merg la sedintele de guvern. Nu ma trimite doamna prim-ministru sa citesc eu site-ul Guvernului (VIDEO)

Klaus Iohannis nu renunta si a venit cu precizari dupa ce a anuntat ca are de gand sa participe la toate sedintele de Guvern ca sa evite o criza politica fara precedent. Presedintele spune ca vrea sa.

Klaus Iohannis: Nici dupa razboi persoane penale nu au ajuns la conducerea statului. Daca a dat Ceausescu decret de gratiere, a fost ca sa arate ca este marinimos, nu sa se albeasca dosarele colegilor de partid

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, referindu-se la discutiile din spatiul public despre iminenta adoptare de catre Guvern a unei Ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea ca nici pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )