Libnet.ro
UNICEF

09:31

Runa pentru Romania pentru iulie 2020, cu Mihai Voropchievici: Trebuie sa schimbe tactica

Antena3 Antena3,
Runa pentru Romania pentru iulie 2020, cu Mihai Voropchievici: Trebuie sa schimbe tactica

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit la Adevaruri Ascunse care este runa lunii iulie pentru Romania. continuă pe Antena3

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru luna iulie 2020. Berbecii incep o noua viata, Scorpionii sunt pusi pe razboi

Horoscop. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, runele nativilor din zodiac pentru luna iulie.

Ce inseamna cand visezi bani, interpretarea visului cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat ce inseamna cand visezi bani, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3.

Prognoza METEO pentru luna iulie. Anuntul directorului ANM: vor fi extreme

Elena Mateescu, directorul ANM, a vorbit in direct la Antena 3 despre prognoza meteo pentru luna iulie. Potrivit meteorologului, in perioada urmatoare temperaturile vor creste in Romania, depasind chiar 30. 35 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Anunt de ultima ora de la ministrul Sanatatii. Ce se intampla de la 1 iulie 2020

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Antena 3, ca evolutia din zilele urmatoare va oferi masura relaxarilor de la 1 iulie 2020. in functie de evolutie vom avea si anumite restrictii sau anumite izolari de focare, a mai spus ministrul.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 29-5 iulie 2020

In saptamana 29 iunie - 5 iulie, potrvit prognozei meteo transmisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, temperatura aerului va avea valori in general apropiate de cele normale pentru.

Ce spitale vor relua internarile pentru pacientii non-COVID? DSP-urile trebuie sa transmita Ministerului Sanatatii rezultatele evaluarii pana la inceputul saptamanii viitoare

Reprezentantii Directiilor de sanatate publica trebuie sa transmita Ministerului Sanatatii rezultatul evaluarii spitalelor care asigura asistenta medicala pentru pacientii testati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 in vederea reluarii internarilor si a interventiilor chirurgicale, precum si a activitatii in ambulatorii, pentru pacientii non-COVID, pana la inceputul saptamanii viitoare, anunta institutia condusa de Nelu Tataru.

Simona Halep nu va mai reprezenta Romania in 2020. Barajul cu Italia din Fed Cap a fost amanat

Cupa Davis si Fed Cup au fost reprogramate pentru anul 2021, a anuntat ITF. Finala Cupei Davis ar fi trebuit sa aiba loc la Madrid in perioada 23-29 noiembrie.

Mike Pompeo, asigurari pentru Romania: in calitate de prieteni, vom continua sa ne ajutam reciproc

Cu prilejul marcarii, in luna iunie, a 140 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice intre Roma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )