Libnet.ro
UNICEF

08:45

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 29-5 iulie 2020

B1 B1,
Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 29-5 iulie 2020

In saptamana 29 iunie - 5 iulie, potrvit prognozei meteo transmisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, temperatura aerului va avea valori in general apropiate de cele normale pentru. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 26 iunie 2020. Ploi bogate cantitativ, insotite de descarcari electrice

Vremea ramane instabila in Romania, sub incidenta unor coduri galbene si portocalii. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea azi, 26 iunie 2020 Vineri, vremea.

Prognoza meteo weekendul 27-28 iunie 2020. Vreme frumoasa, dar nu scapam de aversele torentiale

Prognoza meteo pentru weekendul 27-28 iunie anunta vreme in general calda, dar aversele de ploaie nu vor disparea complet. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea in.

Prognoza METEO pentru luna iulie. Anuntul directorului ANM: vor fi extreme

Elena Mateescu, directorul ANM, a vorbit in direct la Antena 3 despre prognoza meteo pentru luna iulie. Potrivit meteorologului, in perioada urmatoare temperaturile vor creste in Romania, depasind chiar 30. 35 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Anunt de ultima ora de la ministrul Sanatatii. Ce se intampla de la 1 iulie 2020

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Antena 3, ca evolutia din zilele urmatoare va oferi masura relaxarilor de la 1 iulie 2020. in functie de evolutie vom avea si anumite restrictii sau anumite izolari de focare, a mai spus ministrul.

Prognoza meteo: Romania, lovita de canicula. Unde se anunta caldura sufocanta, ce zone sunt maturate de ploi

Vremea va deveni deosebit de calda in urmatoarele zile, in regiunile sudice, unde se anunta maxime de 34 de grade, disconfortul termic va fi accentuat. Furtunile si ploile torentiale nu vor disparea din peisaj nici saptamana viitoare. Si luna iulie vine cu valori termice usor mai ridicate decat cele specifice acestei perioade la nivelul intregii tari.

Prognoza meteo: Vin temperaturi de foc. in ce regiuni face ravagii vremea rea

Vremea se incalzeste in weekend, duminica fiind anuntate temperaturi maxime de 33 de grade in sudul tarii. De furtuni si ploi abundente nu scapam prea curand.

Prognoza meteo: Nu scapam de vremea de cosmar. Ce anunta meteorologii, unde lovesc furtuni violente si ploi puternice

Furtuni si ploi abundente ne asteapta si in urmatoarele zile. Meteorologii anunta instabilitate atmosferica accentuata in cea mai mare parte a tarii, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 29 de grade Celsius. De ploi nu scapam nici in urmatoarele 4 saptamani.

Runa pentru Romania pentru iulie 2020, cu Mihai Voropchievici: Trebuie sa schimbe tactica

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit la Adevaruri Ascunse care este runa lunii iulie pentru Romania.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru luna iulie 2020. Berbecii incep o noua viata, Scorpionii sunt pusi pe razboi

Horoscop. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, runele nativilor din zodiac pentru luna iulie.

Prognoza meteo, azi, 25 iunie 2020. Cod portocaliu si galben de vreme instabila

O noua avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice a fost emisa de catre ANM, miercuri, pentru zonele de munte, Moldova, Dobrogea si local in Muntenia si.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )