Libnet.ro
UNICEF

10:15

Rusia va oferi Cubei un credit de 38 milioane euro pentru echipamente militare

Hotnews Hotnews,
 Rusia va oferi Cubei un credit de 38 milioane euro pentru echipamente militare

Rusia intentioneaza sa ofere Cubei un credit in valoare de 38 de milioane de euro 43 milioane de dolari), pentru achizitionarea de echipamente militare, anunta Serghei Storciak, adjunct al ministrului rus de Finante. continuă pe Hotnews

Rusia va oferi Cubei un credit de 38 de miliarde de euro pentru echipamente militare

Rusia intentioneaza sa ofere Cubei un credit in valoare de 38 de miliarde de euro 43 de miliarde de dolari), pentru achizitionarea de echipamente militare, anunta Serghei Storciak, adjunct al ministrului rus de Finante.

VIDEO POR 2.2. IMM: S-a anuntat cnd se lanseaza fondurile UE de max. 5 milioane euro pentru afaceri mici si mijlocii. Posibila reducere de prag

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a anuntat vineri perioada aproximativa in care va fi lansata linia de finantare POR 2. IMM, prin care firmele mici si mijlocii vor putea obtine fonduri nermbursabile de maximum 5 milioane de euro pentru investitii, in anumite conditii. Ea a spus ca, daca i se va cere in consultari, va reduce si pragul minim pentru valoarea proiectelor, astfel incat micile afaceri sa poata avea acces mai usor la finantare.

Guvernul va aloca un milion de euro pentru cofinantarea unui proiect de consolidare a sediului Arhivelor Nationale

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de miercuri proiectul Legii arhivelor, a declarat premierul Viorica Dancila. Aceasta a mai spus ca Executivul va aloca un milion de euro pentru cofinantarea proiectului Restaurarea sediului central - monument istoric al Arhivelor Nationale. Dancila a spus ca valoarea totala a proiectului este de 5 milioane de euro, iar 80% din aceasta suma reprezinta bani europeni. Proiectul prevede lucrari de interventie arhitecturale si de consolidare.

Corina Cretu o corecteaza pe Rovana Plumb: studiul de fezabilitate pentru cele 3 spitale regionale a costat 1,8 milioane euro, nu 120

Comisarul european Corina Cretu a tinut sa faca joi o serie de precizari in privinta celor trei spitale regionale, sustinand ca, pe langa faptul ca studiul de fezabilitate costa 1,8 milioane de euro, nu 120 milioane de euro cat a spus ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, aceasta din urma ar fi propus etapizarea proiectului, astfel incat constructia sa inceapa abia in 2021.

Cordia Romania, 40 de milioane de euro in ansamblul rezidential Parcului20. Cand va fi gata si cat costa apartamentele?

Cordia Romania, divizia de dezvoltari rezidentiale a grupului Futureal, are un program de investitii in valoare de 50 de milioane de euro pentru urmatorul an de activitate in Romania, parte din planul de afaceri pe termen lung pentru piata locala. Din.

Investitie de 10 milioane euro in hotelul Radisson Blue Brasov

Proiectul este realizat de compania romaneasca Rara Hotels Compania romaneasca Rara Hotels investeste 10 milioane de euro in realizarea proiectului hotelului de cinci stele Radisson Blue din Brasov, arata un comunicat al companiei.

Fonduri UE de max. 150.000 Euro pentru firme care fac jocuri video. Descarca apelul

Firmele europene, inclusiv cele din Romania, care produc jocuri video pot obtine fonduri UE intre 10. 000 si 150. 000 de euro fiecare, printr-un apel de proiecte lansat de Comisia Europeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.211 seconds )