Libnet.ro
UNICEF

15:46

Cel mai bogat primar din istoria Bucurestiului. A fost supranumit Nababul

Playtech Playtech,
Cel mai bogat primar din istoria Bucurestiului. A fost supranumit Nababul

Cine a fost cel mai bogat primar din Bucuresti? Nababul, asa cum a fost poreclit tocmai din cauza averii uriase, avea un obicei bizar. Cel mai bogat primar din istoria orasului Bucuresti. Un afacerist innascut, a reusit ceea ce parea imposibil Profilul primarului din Bucuresti s-a schimbat drastic de-a lungul timpului. Cum ar arata o . continuă pe Playtech

Cel mai longeviv primar din Alba, reales in functie, in Santimbru

Liberalul Ioan Iancu Popa a castigat un al optulea mandat in comuna Santimbru, cu 58,37% din voturi, acesta fiind cel mai longeviv primar din judetul Alba. Ioan Iancu Popa a avut 833 de voturi din 1. 427 valabil e.

VIDEO Alexandru Mitrita a inscris cel mai rapid gol din istoria echipei sale - Dubla pentru roman

A avut nevoie de un an pentru a inscrie din nou in MLS, insa atunci cand a facut-o a intrat in istorie: Alexandru Mitrita a marcat cel mai rapid gol al echipei New York City FC. Romanul a fost omul partidei cu Cincinnati, scor 4-0, in care a punctat de doua ori.

Emil Boc,cel mai longeviv primar din istoria Clujului. Ce spun analistii ca ii asteapta pe clujeni in continuare

Emil Boc a castigat al cincilea mandat, la finalul caruia va deveni cel mai longeviv primar al Clujului, batand recordul lui Geza Szvacsina, cel care a condus orasul timp de 15 ani in urma cu un secol. Care sunt explicatiile la ce ar trebui sa se astepte clujenii de la acest mandat.

Cel mai tanar primar din Suceava, despre cum a convins alegatorii: Nu le-am promis nici apa, nici canalizare, nici gaz

Parwusor TicuEzekiel Beltic are doar 26 de ani si a castigat functia de primar al orasului Salcea, obtinand mai multe voturi decat cei 7 contracandidati ai sai la un loc. Ezekiel a demonstrat ca la alegerile locale conteaza mai mult omul decat partidul. Tanarul nu a mai facut politica pana acum si a candidat din partea unui formatiuni politice fara notorietate.

Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un soc, in timp ce conducea linistit pe strada

Moment terifiant, un motociclist este lovit de un pacient sinucigas care a sarit dintr-un spital si a aterizat pe el. Totul fusese prins pe camerel de luat vederi din provincia chineza Guangxi. Care a fost cel mai bizar accident din lume Dailymail relateaza momentul unuia dintre cele mai bizare accidente din lume, in care este .

Primar din 1990: Un edil din Alba castiga al optulea mandat

Cel mai longeviv primar din Alba, cel din comuna Santimbru, liberalul Ioan Iancu Popa, care ocupa aceasta functie din 1990, a castigat un nou mandat - al optulea - cu 58,37% din voturi.

Nicusor Dan, despre cel mai greu moment din campania electorala: Asta m-a descumpanit! (VIDEO)

Nicusor Dan, viitorul Primar General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca l-a descumpanit momentul in care in spatiul public a aparut o inregistrare a unei discutii dintre el si Cristian Zarescu, fost.

Fiica de 24 de ani a unui primar din Arges a fost aleasa in locul tatalui sau

Anca Alina Baciu, o tanara din Corbi, judetul Arges, a ajuns primar in locul tatalui sau. La varsta de 24 de ani, femeia a candidat din partea PMP si este fiica primarului in functie, Virgil Baciu, scrie.

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

Klaus Iohannis: PNL a obtinut un scor istoric. Felicitari! Sunteti azi cel mai mare partid din Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatul PNL la alegerile locale este unul istoric. Seful statului a precizat ca numarul mare de primarii si consilii castigate de liberali demonstreaza ca ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )