Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia transfera trupe mai rapid decat NATO, putand distruge orice tara, inclusiv SUA. Comandantul fortelor americane din Europa: Trebuie creat un spatiu Schengen de tip militar

B1 B1,
Rusia transfera trupe mai rapid decat NATO, putand distruge orice tara, inclusiv SUA. Comandantul fortelor americane din Europa: Trebuie creat un spatiu Schengen de tip militar

Generalul american Ben Hodges lanseaza un avertisemnt cu privire la potentialul militar al Rusiei. Comandantul fortelor americane din Europa spune ca Moscova poate transfera mai rapid decat NATO efective. continuă pe B1

Comandantul fortelor americane din Europa: Rusia transfera trupe mai rapid decat NATO / Este singura amenintare potentiala care ar putea distruge SUA, Marea Britanie sau Germania

Moscova poate transfera mai rapid decat Alianta Nord-Atlantica efective militare, avertizeaza generalul american Ben Hodges, propunand crearea unui spatiu Schengen militar la nivelul NATO si avertizand ca Rusia poate distruge orice tara, inclusiv SUA, Germania si Marea Britanie, potrivit BBC News, preluat de Mediafax.

Ben Hodges, general american: RUSIA poate deplasa trupe mai repede ca NATO si poate distruge orice tara, inclusiv SUA

Rusia poate deplasa trupe mai repede ca NATO, iar datorita capacitatilor sale nucleare poate distruge orice alta tara, a declarat generalul american Ben Hodges, comandantul fortelor terestre ale SUA din Europa.

Mai rapid decat Bugatti Chiron: Aston Martin lucreaza la o super masina

Cei care au considerat ca unul dintre cele 500 de Bugatti Chiron nu este suficient de exclusivist, pot opta pentru un nou Aston Martin care se anunta a fi mai rapid. Au trecut deja multi ani de cand cei de la Bugatti se afla in spatele recordului de a fi produs cea mai rapida masina [].

Averi de bugetari. Ministrul Apararii, mai bogat decat cel al Internelor

Averi de bugetari. Ministrul Apararii, mai bogat decat cel al Internelor .

Este zaharul mai nociv decat grasimile?

Atunci cand vine vorba de alimentele bogate in calorii, grasimile au fost mereu privite ca ingrediente nesanatoase. Este insa posibil ca zaharul sa fie mai nociv decat grasimile?.

Bluetooth 5 e revolutionar si mai aproape decat ati crede

Viitorul comunicatiilor fara fir s-ar putea sa fie revolutionat pana la finele acestui an de primele implementari ale standardului Bluetooth 5. A devenit aproape inevitabil ca in ultimii ani sa nu fi interactionat vreodata cu gadgeturi ce folosesc Bluetooth. Mai trist decat atat este insa faptul ca s-ar putea sa va fi enervat teribil de [].

Rusii sunt gata de razboi! Un general american face declaratii socante: Rusia poate distruge orice tara, inclusiv SUA

Moscova poate transfera mai rapid decat Alianta Nord-Atlantica efective militare, avertizeaza generalul american Ben Hodges. Ben Hodges propune crearea unui Spatiu Schengen militar in.

De la Vodafone la DigiMobil, acesta e cel mai rapid internet mobil si fix in Romania

Internetul mobil din Romania a avansat foarte mult in ultimii ani, iar vitezele 4G au devenit norma. Acest top cu cele mai bune viteze ar trebui sa te ajute sa alegi cel mai bun abonament.

Studiu: pe internet, tatii sunt mai protectori decat mamele

Tatii moderni sunt foarte atenti la ce fac copiii pe internet, iar un studiu nou publicat de Kaspersky atribuie si cateva cifre pentru a intelege mai bine fenomenul.

Transfagarasanul va fi deschis circulatiei de sambata, 18 iunie, mai devreme decat de obicei. Ar putea fi deschis tot anul

Drumul National 7C - Transfagarasanul - va fi redeschis circulatiei, sambata dimineata, au decis reprezentantii CNADNR, dupa ce soseaua a fost reparata unde era necesar, iar zona a fost ecologizata. Decizia de redeschidere a drumului a fost luata mai devreme in acest an, intrucat conditiile meteo permit acest lucru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )