Libnet.ro
UNICEF

14:45

De la Vodafone la DigiMobil, acesta e cel mai rapid internet mobil si fix in Romania

Adevărul Adevărul,
De la Vodafone la DigiMobil, acesta e cel mai rapid internet mobil si fix in Romania

Internetul mobil din Romania a avansat foarte mult in ultimii ani, iar vitezele 4G au devenit norma. Acest top cu cele mai bune viteze ar trebui sa te ajute sa alegi cel mai bun abonament. continuă pe Adevărul

Lewis Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente de la Baku

Campionul mondial Lewis Hamilton de la Mercedes a stabilit, vineri, timpul de referinta in primele antrenamente libere din Marele Premiu al Europei gazduit in premiera pe un traseu stradal la Baku Azerbaidjan).

Rusia transfera trupe mai rapid decat NATO, putand distruge orice tara, inclusiv SUA. Comandantul fortelor americane din Europa: Trebuie creat un spatiu Schengen de tip militar

Generalul american Ben Hodges lanseaza un avertisemnt cu privire la potentialul militar al Rusiei. Comandantul fortelor americane din Europa spune ca Moscova poate transfera mai rapid decat NATO efective.

Comandantul fortelor americane din Europa: Rusia transfera trupe mai rapid decat NATO / Este singura amenintare potentiala care ar putea distruge SUA, Marea Britanie sau Germania

Moscova poate transfera mai rapid decat Alianta Nord-Atlantica efective militare, avertizeaza generalul american Ben Hodges, propunand crearea unui spatiu Schengen militar la nivelul NATO si avertizand ca Rusia poate distruge orice tara, inclusiv SUA, Germania si Marea Britanie, potrivit BBC News, preluat de Mediafax.

Mai rapid decat Bugatti Chiron: Aston Martin lucreaza la o super masina

Cei care au considerat ca unul dintre cele 500 de Bugatti Chiron nu este suficient de exclusivist, pot opta pentru un nou Aston Martin care se anunta a fi mai rapid. Au trecut deja multi ani de cand cei de la Bugatti se afla in spatele recordului de a fi produs cea mai rapida masina [].

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Marele premiu al Brasovului:Horatiu Ionescu Cristea a obtinut cel mai bun timp al primei zile

La volanul unui 458 Challenge, Horatiu Ionescu Cristea a fost cel mai rapid pilot al primei zile din cadrul Marelui Premiu al Orasului Brasov. Pilotul bucurestean a obtinut timpul de referinta pe chiar ultima urcare de vineri mansa secunda de antrenamente cronometrate) parcurgand cei 7 km ai traseului in 3m28s454. El a fost urmat in clasamentul zilei de Bogdan Cuzma Mitsubishi Lancer EVO IX) si Lucian Radut Mitsubishi Lancer EVO VIII).

Cel mai sigur loc din lume, plin de brese de securitate

Pe lista cu cele mai sigure locuri din lume se numara si Pentagonul. Cu toate astea, dupa cum am vazut in atatea filme, niciun loc nu este imposibil de penetrat mai ales cand ii luam in calcul pe hackeri. Pirati informatici invitati sa testeze securitatea a cinci site-uri de internet ale Pentagonului, printre care si [].

O tornada de foc este cel mai infricosator lucru pe care l-ai putea veda

Pompierii din California au avut recent ocazia de a vedea otornada de foc. Dupa cum probabil stiti deja, statul american Californiatrece printr-o perioada nefasta, caracterizata de temperaturi extrem de ridicate, care dau nastere unor incendii de proportii. insa atunci cand se ciocnesc cu vartejuri extrem de puternice, acestea pot produce unfenomen si mai grav: tornadele [].

Un meci pentru istorie, o cariera pe viata. Cel mai bun jucator al Albaniei, urmarit de trei echipe de top din Europa

Un meci pentru istorie, o cariera pe viata. Asa am putea traduce victoria Albaniei in fata Romaniei, si mai ales, carierele advesarilor. in urma prestatiei bune pe care a avut-o in.

Cel mai ciudat zvon despre iPhone 7! Romanii isi vor dori cu siguranta un astfel de telefon

IPhone 7 incepe sa sune din ce in ce mai bine in teorie, desi nu suntem foarte siguri cate din aceste zvonuri se vor confirma in toamna, cand noul smartphone va ajunge la primii utilizatori, scrie publicatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )