Libnet.ro
UNICEF

20:30

Rusia vrea sa interzica ONG-uri si firme straine indezirabile

B1 B1,
Rusia vrea sa interzica ONG-uri si firme straine indezirabile

Rusia planuieste sa introduca noi puteri in vederea judecarii strainilor ale caror activitati sunt considerate indezirabile din motive de securitate nationala. Deputatii rusi au adoptat un proiect de lege. continuă pe B1

Putin vrea sa interzica ONG-uri si firme straine indezirabile

Puterea de la Moscova planuieste adoptarea de noi masuri represive impotriva strainilor ale caror activitati sunt considerate indezirabile din motive de securitate nationala, relateaza BBC News online.

Klaus Iohannis: Am impresia ca demersul onest al unor ONG-uri pentru salvarea padurilor este deturnat politic de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, inaintea plecarii intr-o vizita oficiala de 3 zile in Italia, ca are impresia ca demersul unor organizatii neguvernamentale in favoarea salvarii padurilor este deturnat politic de PSD. Am impresia ca demersul onest si bine intentionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD, a afirmat seful statului pe Aeroportul Henri Coanda.

Klaus Iohannis: Protestele unor ONG-uri pentru salvarea padurilor, pe cale de a fi deturnate de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi dimineata, ca demersul onest si bineintentionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD.

Iohannis: Protestele unor ONG-uri pentru salvarea padurilor, pe cale de a fi deturnate de PSD

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca demersul onest si bineintentionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD. intrebat cum comenteaza cererea.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )